سئو

7 روش پیدا کردن کلمات کلیدی برای سئو سایت

7 روش پیدا کردن کلمات کلیدی برای سئو سایت

همه افرادی که در زمینه بازاریابی و دیجیتال مارتینگ کار میکنند، به خوبی میدانند که اولین گام در سئو،پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب است و یافتن کلمات کلیدی پیش نیاز تمام فعالیت های بعدی است و تمام فرایند تولید محتوا بر این اساس شکل میگیرد. این کلمات درواقع همان عبارت هایی هستند که منجر به جذب بازدیدکننده از گوگل و دیده شدن در نتایج جستوحو خواهد شد.

در این مقاله با معرفی 7 روش کارآمد دریافتن کلمات کلیدی به بررسی و آموزش بکارگیری آنها در نوشتن مطالب استاندارد و سئو شده پرداختیم با ما همراه باشید…

1. استفاده از پیشنهادات گوگل:

پیشنهادات گوگل یکی از بهترین منابعی است که می توانید برای یافتن کلمات کلیدی ارزشمند از آن استفاده کنید.

وقتی در صفحه سرچ،موضوعی را سرچ میکنیم پایین فیلد جستوجو گوگل،پیشنهاداتی درمورد موضوع جستوجوی ما نمایش داده میشود، این ویژگی نه تنها به کاربران کمک میکند که سریعتر به نتیجه برسن،بلکه این پیشنهادات برای کارشناسان سئو هم ایده های خوبی به همراه دارد!

2.جستوجوهای مرتبط گوگل(Searches related):

وقتی موضوع موردنظر خود را در صفحه SERP(همان صفحه جستوجو گوگل)جستوجو میکنیم در پایین صفحه بخشی به عنوان Search related به ما نمایش میدهد،این بخش نشان دهنده موضوعات مرتبط با جستوجو مارا میباشد،این جستوحو ها پیشنهادات خوبی برای ما در تولید محتوا و تعیین کلمات کلیدی مرتبط است.

در این قسمت می توانید به خوبی عبارات و کلمات کلیدی که مرتبط با واژه‌ی اصلی تان هستند را کشف کنید. عموما گوگل هشت عبارت مرتبط با جست و جوی شما را در این قسمت نشان خواهد داد.

3.استفاده از ابزار های متفاوت در یافتن کلمات کلیدی:

برای تحلیل کلمات و یافتن پیشنهادات جدید،ضروری است که از ابزارهای این حوزه استفاده شود و پیشنهاد ما به کار بستن همزمان چندین ابزار و مرجع مختلف،مقایسه نتایج آن و درنهایت انتخاب نهایی است.

*وقتی تنها به بررسی کلمات در یک ابزار بسنده کنید احتمال پخش عمده ای از کاربران و عبارات مهم بسیار زیادی را از دست خواهید داد!

1) Keyword Tool: بعنوان یک ابزار رایگان و قدرتمند می تواند به شما در یافتن کلمات کمک کند. ویژگی مثبت این ابزار پیشنهاد کلمات طولانی اما پر استفاده و مورد جست و جو در بین واژه های مختلف است. کلمات کلیدی طولانی (Long-Tail Keywords) نرخ تبدیل بالایی دارند و رقابت بر سر آن ها کمتر است.

2)Google Trends: اینکه مردم درحال حاضر چه چیزی را بیشتر جستوجو میکنند و از کدام کلمات استفاده میکنند،به تفکیک زبان و مناطق جغرافیایی مختلف میتوانید در گوگل ترندر ببینید.

3)شبکه های اجنماعی: راه دیگر پیدا کردن کلمات مرتبط از پیشنهادات و نتایج جستوجو در یوتوب،توییتر یا اینستاگرام است که با توجه تعداد بالای کاربران شان معیار خوبی در تشخیص ارزش محبوبیت یک عبارت شمار میروند.

4.آنالیزورها و آمارگیرها:

یک جستوجو را در نظر بگیرید که صفحه ای تحت عنوان آن وجود ندارد و گوگل تنها به نمایش چند صفحه مرتبط اکتفا میکند.شما به عنوان یک تولیدکننده محتوا با استفاده از این فرصت و نوشتن مطلبی با همین عنوان و حول همین موضوع میتوانید بازدید کنندگان بسیاری به خود سرازیر کنید.

5.بررسی سایت های پرسش و پاسخ:

زیادی وجود دارند که کاربران در آنها به پرسش و پاسخ درباره موضوعات مختلف مشغول هستند. سایت هایی مثل Ask ، Yahoo Answers ، LinkedIn Answers یا نمونه های داخلی که با یک جست و جوی کوتاه می توانید آن ها را پیدا کنید.

سوالاتی که در این وب سایت ها مطرح می شود، عبارت های بلند تری بوجود می آورد که امکان رقابت را برای شما ساده تر می کند. در این شرایط احتمال موفقیت شما در رسیدن به صدر نتایج جست و جو نیز افزایش می یابد.

نکته حائر اهمیت توجه به میزان بازدید صفحه و تعداد پاسخ ها و نظرات نوشته شده نسبت به یک پرسش است که می تواند معیاری از همه گیر بودن و محل بحث بودن آن موضوع باشد. در نظر داشته باشید که همه آنچه که به عنوان سوال در این سایت ها مطرح می شوند، مناسب شما نیستند و شاید از نظر گوگل نیز ارزشی نداشته باشند. وظیفه شما بررسی جوانب مختلف این امر است. می توانید میزان محبوبیت یک عبارت را با مقایسه سوالات مشابه بدست آورید یا با جایگزینی کلمات هم معنی، متداول ترین جست و جو ها را پیدا کنید.

6.نگاهی به ویکی پدیا داشته باشید:

ویکی پدیا بعنوان بزرگترین دانش نامه‌ی آزاد، مرجعی شناخته شده برای مخاطبان اینترنت در سراسر دنیا به شمار می آید. با وجود کاربرمحور بودن، دقت و تلاش نویسندگان و اعضای ارشد این مجموعه در بررسی مقالات، باعث شده تا صفحات ویکی پدیا، استاندارد و اغلب جزو برترین نتایج جست و جوی گوگل باشند.

توجه به تیتر انتخاب شده (Title) ، توضیحات (Description) و همچنین تگ های عنوان (Headings) استفاده شده در هر مقاله، می تواند به شما در انتخاب صحیح تر کلمات و عبارات کلیدی کمک کنند و ایده های خوبی در نوشتن به شما دهد.

7.زیرنظر گرفتن رقبا:

برای انتخاب بهترین کلمات، همواره رفتار رقبا را رصد کنید و نتایج جست و جوی کلمات مرتبط با کار خودتان را بررسی کنید. برای شروع کلمه ای با طول نسبتا کوتاه را انتخاب کرده و اولین نتایج گوگل را مشاهده و تحلیل کنید. به نحوه‌ی چینش تیترها و چگالی کلمات کلیدی در یک پاراگراف یا یک بخش از صفحه توجه کنید.

اگر کار شما در حوزه‌ی پوشاک است، با جست و جوی عبارت های کلی نظیر “خرید لباس مردانه” یا “خرید اکسسوری مردانه” نتایج جست و جو ها را نگاه کنید و از آنها در جهت بهبود خودتان، الگو بگیرید.

 

جمع بندی و نتیجه گیری:

تا زمانی که ندانید مخاطب بالقوه شما به دنبال چه اطلاعاتی می‌گردد و برای جستجو از چه کلمات یا عبارت‌‌هایی استفاده می‌کند، نمی‌توانید محتوای مناسب و بهینه برای موتورهای جستجو را تولید کنید. بنابراین یافتن کلمات کلیدی متناسب با حوزه کسب و کار اینترنتی با استفاده از تکنیک‌های موجود و ابزارهای تحلیلی برای تولید محتوای ارزشمند و جذب ترافیک ارگانیک بیشتر از جستجوی کاربران، یکی از مهمترین مسائلی است که دستیابی به اهداف بازاریابی محتوایی را به شکلی اصولی تسریع خواهد کرد.

علاوه بر مواردی که در بالا به آن اشاره کردیم سایت ها و ابزار های دیگری نیز برای آنالیز کلمات کلیدی و پیدا کردن کلمات جدید برای سئو وجود دارد. برای مثال serpstat، SpyFu، LongTailPro و…. ابزار هایی هستند که در این زمینه می توانن به ما کمک کنند. اما سایت هایی که در بالا به آن ها اشاره کردیم برای پیدا کردن کلمات کلیدی کافی است. حتی بعضی از این سایت ها به تنهایی می توانند برای ما کافی باشند. پیشنهاد ما تمرکز بر آنالیز کلمات می باشد و ابزارها نباید ما را از هدف مان دور کند!

سوالات متداول:

چگونه کلمات کلیدی مناسب برای وب سایت خود را پیدا کنیم؟

از ابزارهای تحقیق کلمات مانند Google Keyword Planner استفاده کنید تا ببینید کدام واژه ها یا عبارات در جستوجو ها رایج هستند.

آیا استفاده از کلمات کلیدی میتواند به وبسایت ضرر بزند؟

استفاده غیر طبیعی و بیش از حد از کلمات کلیدی که به عنوان Keyword Stuffing شناخته میشوند، میتوانند رتبه سایت شما در موتورهای جستوجو مثل گوگل آسیب بزند

تفاوت بین کلمات کلیدی بلند و کوتاه چیست؟

کلمات کلیدی کوتاه معمولا عبارت های یک یا دو کلمه ای هستند که رقابت زیادی بین آنها وجود دارد اما کلمات کلیدی بلند عبارت های طولانی تر و مشخص تری هستند که معمولا رقابت کمتری دارند و به شما کمک میکنند تا مخاطبین دقیق تری جذب کنید.

چطور میتوانیم اثربخشی کلمات کلیدی خود را ارزیابی کنیم ؟

برای ارزیابی اثربخشی کلمات کلیدی میتوانید از ابزارهای تحلیل وب مثل Google Analytics استفاده کنید،به داده هایی مانند تعداد بازدید،مدت زمان حضور کاربران در صفحه و نرخ تبدیل توجه کنید تا ببینید کدام کلمات کلیدی بهترین عملکرد را دارند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 9 =