مقالات آموزشی

معرفی بهترین سایت ساز های ایرانی

معرفی بهترین سایت ساز های ایرانی

آیا شما قصد راه‌اندازی کسب و کار آنلاین خود را دارید ؟ خیلی از افراد قصد دارند تا از سرویس‌های سایت ساز باتوجه به سادگی و پشتیبانی ابزاری که در اختیار آنها قرار می‌دهند استفاده می‌کنند.

امروز ما قصد داریم بهترین سایت ساز های ایرانی را به شما معرفی کنیم تا اگر قصد دارید سایت خود را به صورت اختصاصی‌تر طراحی کنید از این سایت ساز ها استفاده کنید.

معرفی بهترین سایت ساز های ایرانی

آنچه در این مقاله خواهید خواند :

سایت ساز چیست ؟

سایت ساز به شما این امکان را می‌دهد بدون داشتن دانش برنامه‌نویسی سایت خود را راه‌اندازی کنید. برنامه نویسان این سیستم سعی کرده‌اند با توجه به تجربه خود سیستمی را طراحی کنند تا شما بدون اینکه درگیر مسائل کد نویسی شوید سایتی با ساختار دلخواه ایجاد کنید.

اگر شما قصد داشته باشید سایت به صورت 100% اختصاصی با کیفیتی متوسط داشته باشید حداقل باید هزینه‌ای بین 20 الی 30 میلیون تومان پرداخت بکنید. شاید پرداخت این هزینه برای کسب و کارها امکان پذیر نباشد اما سایت سازها و سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس به شما این امکان را می‌دهد تا شما سایت خود را با حداقل هزینه راه‌اندازی کنید.

تفاوت سایت سازها با وردپرس

وردپرس سیستم مدیریت محتوا متن باز است که توسط توسعه دهندگان سراسر جهان به صورت رایگان منتشر می‌شود، اما سیستم‌های سایت ساز توسط تعداد محدودی برنامه‌نویس که به صورت تجاری در حال فعالیت هستند ارائه می‌شود و شما بابت خدماتی که دریافت می‌کنید باید هزینه پرداخت کنید.

البته هزینه‌های سایت سازها باتوجه به خدماتی که ارائه می‌دهند به هیچ‌عنوان بالا نیست، مثلاً شما برای راه‌اندازی سایت با وردپرس نیاز به هاست وردپرس + دامین دارید.

اگر شما نیاز به خدمات خاصی در وردپرس داشته باشید نیاز دارید از افزونه وردپرس استفاده کنید که بسیاری از این افزونه‌های وردپرس غیررایگان هستند و اگر نیاز داشته باشید قالب وردپرس خود را تغییر دهید باید بابت این قالب وردپرس هزینه جدا پرداخت کنید. البته ما در وب‌جامه تعداد زیادی قالب زیادی را معرفی کرده‌ایم که می‌توانید در صفحه قالب شرکتی رایگان وردپرس آنها را مشاهده کنید.

به طور کلی قدرت توسعه وردپرس برای کاربران به طور رایگان بیشتر است و شما با اختصاص دادن کمی زمان برای آموزش وردپرس می‌توانید موارد مورد نیاز خود را به سایت اضافه کنید، اما در سایت سازها به شما فرضتی برای توسعه داده نمی‌شود و شما نقش بارگذار محتوا را خواهید داشت.

البته سایت سازها دارای ساختاری ساده برای تغییر محتوای سایت هستند چرا که برنامه‌نویسان این سیستم باتوجه به نیازهای کاربر این سیستم را طراحی کرده‌اند و مناسب افرادی است که زمان کافی برای آموزش کار کردن با سایت خود را ندارند و فقط قصد راه‌اندازی سایت خود را دارند.

بهترین سایت ساز های ایرانی

برنامه‌نویسان ایرانی طی این سال‌ها توانسته‌اند سرویس‌های سایت ساز مناسبی را برای سادگی در راه‌اندازی کسب و کارهای آنلاین آماده کنند. این سایت سازها به شما کمک می‌کنند تا هزینه طراحی سایت خود را کاهش دهید و با کمترین هزینه بهترین سایت را در اختیار داشته باشید.

تمام سایت سازهای که ما در این مقاله معرفی می‌کنیم به صورت کامل کدنویسی شده‌اند و اگر شما نیاز داشته باشید تا امکانات جدیدی را به سایت خود اضافه کنید کافیست با پشتیبانی این مجموعه‌ها در ارتباط باشید. ما سعی کردیم تمام زوایای این سایت سازها را معرفی کنیم تا شما با دید کامل بتوانید با توجه به کسب و کار خود از بین آنها بهترین را انتخاب کنید. با ما همراه باشید.

معرفی سایت ساز Portal.ir

معرفی سایت ساز Portal.ir

سایت ساز Portal.ir یکی از سایت‌سازهای قدیمی در این زمینه است. این سایت ساز تا به حال توانسته به کسب و کارهای زیادی خدمات خود را ارائه دهد. این سایت ساز تقریباً تمام امکاناتی که شما برای راه‌اندازی سایت اینترنتی خود را دارید در اختیارتان می‌گذارد. سرویس تست 7 روزه این سایت ساز حرفه‌ای به شما کمک می‌کند تا به راحتی قبل از خرید از امکاناتی که این سرویس در اختیارتان می‌گذارد با خبر شوید.

تجربه کاربری با سایت ساز پورتال

بعد از ورود به دمو 7 روزه سایت، تور معرفی آشنایی با پورتال آغاز می‌شود که به شما اطلاعات کاربردی مفیدی درباره نحوه کار با سیستم ارائه می‌شود. در ابتدا باید قالب سایت خود را انتخاب کنید که برای دسترسی به این بخش کافیست به قالب » انتخاب قالب مراجعه کنید.

انتخاب قالب و بارگذاری آن بسیار با سرعت انجام می‌شود و اینکه وقتی وارد سایت می‌شوید به شما امکان ویرایش هرکدام از قسمت‌های سایت را می‌دهد. البته امکان قرار دادن قالب با ساختار دلخواه وجود دارد که احتمالاً باید با بخش پشتیبانی این مجموعه برای دریافت نحوه اضافه کردن قالب دلخواه در ارتباط باشید.

یکی از موارد جذاب این سایت ساز بخش افزونه‌های اضافه است که به شما امکان اضافه کردن سرویس‌های مختلف را می‌دهد، به راحتی می‌توانید از بخش برنامه‌های جانبی این امکانات مثل چت آنلاین را به سایت خود اضافه کنید.

ویرایش و اضافه کردن صفحات به این سایت ساز بسیار کار ساده‌ای است و به راحتی می‌توانید صفحات را با قالب بندی دلخواه ایجاد کنید و اگر نیاز به پشتیبانی داشتید به راحتی از بخش پشتیبانی با این قسمت ارتباط برقرار کنید.

مزایا

  • پشتیبانی قوی
  • محیط کاربری ساده
  • رابط کاربری قدرتمند
  • ایجاد تغییرات با سرعت
  • داشتن ابزار سئو مناسب
  • ماژول‌های کاربردی زیادی
  • قالب‌های مناسب برای کاربردهای مختلف
  • قیمت مناسب

معایب

  • TTFB بالای هاست
  • قابلیت اختصاصی پایین

به طور کلی این سرویس مناسب مجموعه‌های است که نیاز دارند تا بدون دردسر سایتی با ساختار شیک و زیبا داشته باشند، قیمت سرویس‌های این مجموعه 490 هزار تومان ، 990 هزار تومان و 2.4 میلیون تومان می‌باشد که با توجه به دریافت نکردن هزینه هاست و دامین قیمت مناسبی است.


معرفی سایت ساز کاموا

معرفی سایت ساز کاموا

سایت ساز کاموا به آدرس Camva.ir یکی از قدیمی‌ترین و بهترین سایت سازهای ایرانی است که شما به راحتی با آن می‌توانید سایت مورد نظر خود را ایجاد کنید. این سایت ساز با هزینه پایینی برای شما قالبی اختصاصی طراحی می‌کند، شاید دلیل اینکه قالب‌های دمو این سایت خیلی جذاب به نظر نمی‌رسند همین موضوع باشد.

نکته مثبت اینجاست که سایت ساز کاموا به شما اجازه استفاده 14 روزه به صورت تست را می‌دهد که این امکان یکی از مزیت‌های خوب این مجموعه است، چرا که قبل از خرید با اماکانت این سایت ساز قدرتمند آشنا خواهید شد.

تجربه کاربری با سایت ساز کاموا

بعد از ثبت نام از شما خواسته می‌شود تا از بین قالب‌های موجود یکی را برای سایت خود انتخاب کنید. بعد از نصب قالب نمای کلی از صفحه اصلی سایت شما نمایش داده می‌شود که شما با حرکت موس روی هرکدام از بخش‌ها می‌توانید به راحتی آن بخش را بنا به نیاز تغییر دهید.

یکی از امکانات جالب این سایت ساز این است که شما ساختار قالب را به هر شکلی که تمایل داشته باشید می‌توانید تغییر دهید، هربخش یا ویجت جدیدی را می‌توانید به راحتی با قابلیت Drag & Drop به سایت خود اضافه کنید. از انتخاب منو تا هر قسمت از اجزا سایت را به راحتی می‌توانید تغییر دهید و قسمت‌های مورد نظر خود را به سایت اضافه کنید.

البته من قابلیت‌هایی برای اضافه کردن بخش‌های سئو سایت پیدا نکردم که فکر می‌کنم در نسخه خریداری شده این بخش اضافه خواهد شد.

به طور کلی این سایت ساز امکانات زیادی برای ایجاد صفحات پویا با ساختار دلخواه می‌دهد و شاید نیازی به سفارش قالب اختصاصی نداشته باشید و شما روی کوچترین عناصر سایت کنترل خواهید داشت.

مزایا

  • کنترل کامل روی اجزای سایت
  • قابلیت سفارشی سازی بالا
  • رابط کاربری مناسب
  • سرعت بارگذاری بالا

معایب

  • قالب‌های پیش‌فرض کم
  • محدودیت زیاد برای پلن 1 و 2
  • عدم وجود ماژول جانبی

کاموا سعی کرده تا بیشتر خدمات را در سایت خود ارائه دهد، اما نبود ماژول‌های اضافی برای ایجاد قابلیت‌های بیشتر و نبود امکانی برای اضافه کردن این قابلیت‌ها ( شاید در نسخه تست این مورد لحاظ نشده ) کمی دلسرد کنند است.

اما اگر به دنبال سایتی با طراحی و ظاهر دلخواه با قبلیت اختصاصی سازی بالا هستید کاموا بهترین گزینه است، قیمت‌های این سایت ساز بسیار مناسب است، به طور کلی این سایت ساز 3 پلن ارائه می‌دهد، که به ترتیب پلن اول با قیمت 390 هزار تومان ، پلن دوم 590 هزار تومان و پلن سوم 1.2 میلیون تومان که با توجه به امکانات مورد نیاز می‌توانید یکی از آنها را انتخاب کنید.


معرفی سایت ساز یوتاب

معرفی سایت ساز یوتابسایت

سایت ساز یوتاب به زبان ASP بوده و تماماً توسط برنامه نویسان این مجموعه آماده شده، این سیستم سایت ساز به شما کمک می‌کند تا ساختار خوبی را برای سایت خود ایجاد کنید. قالب‌های آماده این سایت ساز بسیار زیبا است، البته ما موفق به دریافت دمو برای انتقال تجربه کاربری نشدیم.

اما باتوجه به مشاهده فیلم دمو سایت ساز یوتاب با ساختار پنل مدیریت این مجموعه آشنا شدیم، شاید بزرگترین نقطه ضعفی که بتوان در این سایت ساز مشاهده کرد، ساختار خشک پنل مدیریت و ظاهر کمی ضعیف برخی قالب‌های این سیستم می‌باشد.

البته یکی از نکات مثبت این سایت ساز قیمت بسیار مناسب آن با توجه به پوشش هزینه هاست است، البته حجم فضایی که در اختیار شما می‌گذارند 100 مگابایت است. هزینه سالانه این سایت ساز 298 هزار تومان است که برای سایتی با این امکانات واقعاً مناسب است.

مزایا

  • قیمت مناسب
  • پشتیبانی 24 ساعته
  • قالب‌های متنوع

معایب

  • فضای میزبانی کم
  • سیستم مدیریت با ساختاری پیچیده

به طور کلی سایت ساز یوتاب مناسب کسب و کارهای کوچک است که نیاز به امکانات یا توسعه زیادی ندارند و قصد شروع کسب و کار خود را دارند.


معرفی سایت ساز پوپش

سایت ساز پوپش به آدرس poopesh.com یکی دیگر از سایت سازهای حرفه‌ای کاملاً ایرانی است که به شما کمک می‌کند تا به راحتی سایت مورد نظر خود را ایجاد و آماده کنید. این سایت ساز به طور کامل به شیوه Drag & Drop طراحی شده که به شما کمک می‌کند تا ساختار سایت خود را به شکل دلخواه ایجاد کنید.

تجربه کاربری

بعد از ورود به بخش دمو ویرایش قالب امکانات این سایت خود را نمایان می‌کند، البته کمی امکانات برای ایجاد تغییرات کم است و امکان دارد در نگاه اول کمی گمراه شوید اما با کمی کار کردن با این سیستم به راحتی می‌توانید سایت خود را ایجاد کنید و تغییرات لازم را در قالب شرکتی یا فروشگاهی خود ایجاد کنید.

مزایا

  • قیمت مناسب
  • قالب‌های متنوع
  • استفاده از سیستم Drag & Drop

معایب

  • امکانات کم
  • رابط کاربری ضعیف

شاید بزرگترین مزیت برای انتخاب سایت ساز پوپش هزینه بسیار مناسب آن که با ارائه یک دامنه IR رایگان فقط 48.800 تومان است. البته پلن‌های بالاتر این سایت ساز با قیمت 195هزار تومان، 312هزار تومان و 499هزار تومان است که باتوجه به سایر سایت سازها قیمت مناسب‌تری دارد.

سوالات متداول

قطعا برای استفاده از سایت ساز برای طراحی سایت خود سوالات زیادی خواهید داشت که ما به برخی از آنها در ادامه پرداخته‌ایم :

آیا استفاده از سایت ساز بهتر از وردپرس است ؟

هم بله و هم خیر، شما باتوجه به نیازهای خود باید بین استفاده از سایت ساز یا وردپرس توجه کنید. البته وردپرس خود یک سایت ساز است اما اگر شما دانش فنی پایینی دارید، توصیه ما استفاده از سایت ساز است، چرا که بسیاری از مشکلات شما توسط تیم پشتیبانی رفع می‌گردد.

آیا امکان تغییر هاست سایت سازهای ایرانی وجود دارد ؟

باتوجه به سیاست‌های هرمجموعه این موضوع متفاوت است، چرا که برخی از این سایت سازهای سورس نرم افزاری خود را در اختیار مجموعه‌ای قرار نمی‌دهند و همین موضوع باعث می‌شود که تنها میزبان سایت شما خود این سایت سازها باشند.

آیا سایت سازهای ایرانی امن هستند ؟

قطعاً بحث امنیت برای این سایت سازها باتوجه به تعداد مشتریان زیادی که دارند بسیار پراهمیت است، تا به حال گزارشی مبنی بر نفوذ به این سایت سازها گزارش نشده و فکر میکنم از امنیت بالایی برخوردار باشند.

آیا امکان طراحی قالب دلخواه در این سایت سازها وجود دارد ؟

باتوجه به پنل مدیریت هرکدام از این وب سایت‌ها این امکان متفاوت است، اما اصولاً سایت سازها ساختار بسته‌تری نسبت به سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس دارند و شما باید طبق ساختار کلی این سایت سازها سایت خود را ایجاد کنید.
البته برخی از این سایت سازهای ایرانی امکان بارگذاری قالب جدید را دارند که باید با بخش پشتیبانی این مجموعه‌ها در ارتباط باشید .

آیا می‌توانم با سایت ساز برای سایت خود امکانات جدید اضافه کنم ؟

بله، شما با ارتباط برقرار کردن با تیم پشتیبانی این سیستم‌های سایت ساز می‌‌توانید به راحتی امکانات جدید را به سایت خود اضافه کنید. البته بعضی از این خدمات امکان اضافه شدن به سایت شما را دارند بعضی از آنها امکان پیاده‌سازی ندارند.
البته به طور پیش‌فرض تیم برنامه‌ویسی این سایت‌سازها سعی کرده‌اند تا امکانات مورد نیاز شما را ایجاد کنند تا شما نیاز به سفارش خدمات اضافه نداشته باشید.

ما سعی کردیم بهترین سایت سازهای ایرانی را به شما معرفی کنیم، البته این لیست کافی نیست و به زودی به بررسی سایت سازهای فارسی دیگر خواهیم پرداخت. لطفاً نظر خود را درباره این سایت سازهای بومی بنویسید، توجه داشته باشید ما سعی کرده‌ایم که سیستم‌های سایت ساز که کاملاً ایرانی هستند را معرفی کنیم.

10 thoughts on “معرفی بهترین سایت ساز های ایرانی

  1. سعید گفت:

    ممنون از مقاله خوبتون . ولی یکی از بهترین سایت ساز ها رو فراموش کردین سایت ساز پوپش poopesh.com

    1. صالح اسلام پناه گفت:

      دروود
      بله، دیشب متوجه شدم این سایت ساز هم یکی از موارد بسیار خوب هستش که امروز با آنها ارتباط میگیرم تا به مقاله اضافه کنم .
      با تشکر

  2. ارسلان گفت:

    من دارم از سایت ساز پورتال استفاده می کنم، واقعا برای من خیلی مفید بود، مخصوصاً اینکه خیلی از کارها رو لازم نیست درگیرشون بشم. اصلاً انتظار نداشتم یه سایت ساز ایرانی انقدر با کیفیت باشه.

  3. صبا گفت:

    ممنون بابت مقاله اتون اما مقاله اتون جامع نبود. سایت ساز های زیادی هست. سیم پلاس، وبزی، نوین سایت ساز، سایت ساز زرین.
    بنده خودم بعد از تست موارد مختلف تازگی وبزی را خریداری کردم. چون من خودم گرافیست هستم سایتم رو کامل با توجه به سلیقه خودم طراحی کردم. تا اینجا که کامل راضیم.

    1. صالح اسلام پناه گفت:

      دروود بر شما
      ممنون، بله اطلاع دارم که سرویس‌های زیادی وجود دارند و ما سعی کردیم با بیشتر اونها ارتباط برقرار کنیم. که خیلی از اونها رو موفق نشدیم.
      اما موضوع بعدی اینه که خیلی از این سایت ساز ها قالب وردپرس هستند و به طور کلی سایت ساز نیستند. اما سعی می کنیم کم کم این لیست بهترین سایت سازهای ایرانی را تکمیل کنیم تا همه کاربران از آن استفاده کنند. کمی زمان خواهد برد این طور مقالات اما نتیجه خوبی خواهد داشت.
      با تشکر از نظر شما

  4. محسن مرتضایی گفت:

    سلام و درود
    من از آی پرستا استفاده میکنم و کاملا راضیم
    سرعت بالا
    رابط کابری قوی
    و مزیت خیلی خوبی که داره اینه که در اصل آی پرستا مال ایران نیست و اون رو انحصارا ایرانیزه کردن و برای همین پشتیبانی نه تنها در ایران بلکه در سایت اصلی خود آی پرستا هم پشتیبانی میشه
    و این سایت ساز فقط کارش ساخت فروشگاه اینترنتی هست و برای سئو انجام دادن برای فروش واقعا ایده آل هستش

    1. صالح اسلام پناه گفت:

      دروود بر شما
      موضوع که هستش آی پرستا داره سرویس پرستاشاپ رو استفاده می کنه. ما قصدمون معرفی سرویس های سایت ساز داخلی هستند

  5. محمدعلی فکری گفت:

    سلام. با عرض پوزش یک سوال یکم غیرمرتبط داشتم.
    آیا افزونه ای یا کدی وجود دارد که بتوان با اضافه کردن آن به سایت، این امکان را به وجود آورد که اگر مثلا یک محصولی در بخش جستجوی ایجکس سایت سرچ شد و نتیجه ای برای آن وجود نداشت، بتوان به جای نمایش دادن جمله ی “هیچ محصولی یافت نشد” مثلا یک دکمه برای رفتن به یک صفحه ی دیگر قرار داد ؟ یا اینکه حتی بتوان همان محصول مد نظر مشتری که در سایت ما نیست را به عنوان یک محصول به سبد خرید خود اضافه کرد ؟ (مثل پیش سفارش به سبد محصولات اضافه شود )

    1. صالح اسلام پناه گفت:

      دروود
      دوست عزیز هرسوال رو باید در جای مناسب بپرسید :
      اما برای این مورد باید با طراح صحبت کنید که طراحی اختصاصی برای شما انجام دهند تا این امکان را روی سایت خود داشته باشید.

  6. shaghayegh گفت:

    سلام خسته نباشید. به نظر من سایت ساز سی فایو هم خیلی خوبه و میتونه توی این لیست باشه. من واقعا راضیم از سایت ساز سی فایو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 19 =