دیجیتال مارکتینگ, وردپرس

چرا طراحی سایت با وردپرس؟ وردپرس چیست ؟

designing a website with wordpress

اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار اینترنتی هستید و یا قصد طراحی سایت را دارید  وردپرس را به شما پیشنهاد میکنم . یکی از راه های دستیابی به درآمد بالاتر و توسعه ی کسب و کار راه اندازی یک سایت فروشگاهیست اما اغلب ترس از سرمایه ی زیاد مانع اعتماد و انجام اینکار می شود . وردپرس اکنون یکی از محبوبترین و پر طرفدارترین و پر کاربرد ترین روش مدیریت وب در محتواست اما به چه علت ؟ مزایای طراحی سایت با وردپرس چیست ؟ چه هزینه هایی رو به همراه داره ؟ همچنین اگر تصمیم گرفتید یک وب‌سایت وردپرسی داشته باشید می‌توانید با خیال راحت از خدمات طراحی وبسایت در وب جامه استفاده کنید . در ادامه‌ی مقاله، دلایلی را عنوان می‌کنیم تا متوجه شوید که چرا طراحی سایت با وردپرس این روزها بشدت محبوب و پرطرفدار هست :

 

 

 

wordpress advantages

 

 

 

 

وردپرس چیست؟

wordpress برای اولین بار بستری برای طراحی سایت و همچنین تولید محتوا بدون نیاز به مهارت کدنویسی را ایجاد کرد ؛ وردپرس یک CMS منبع باز است که برای اولین بار در سال 2003 منتشر شد . این پلتفرم محبوب مدیریت محتوا به زبان PHP نوشته شده است و از پایگاه داده MySQL برای ذخیره و مدیریت محتوا استفاده می‌کند . وردپرس یک سیستم توزیع محتوا است، یعنی با استفاده از آن می‌توانید وب‌سایت‌هایی بسازید و محتوای موردنظرتان را در آن منتشر کنید حتی به صورت دستی تغییرات در کدنویسی صفحات وردپرسی خود انجام دهید . با کمک wordpress می‌توان انواع سایت‌های مختلف را راه‌اندازی کرد که در زیر به مواردی از آن اشاره می‌کنیم:

  1. ساخت وبسایت شخصی
  2. ساخت وبلاگ
  3. ساخت فروشگاه اینترنتی
  4.  ساخت سایت برای معرفی کسب و کار
  5. ساخت وبسایت معرفی کسب‌وکار شما (خدماتی)
  6. نمایش رزومه
  7. مدیریت تنظیمات url هر صفحه از وردپرس
  8. تغییر قالب و نصب افزونه
  9. طراحی و ساخت سایت خبری
  10. طراحی سایت هایی با قابلیت عضویت در انجمن

 

 

 

what is wordpress

 

 

تفاوت طراحی سایت با وردپرس و کدنویسی ؟

 

طراحی سایت با کدنویسی و یا وردپرس هرکدام مزایا و معایب خاص خودش را دارد ؛ کارفرمایان با توجه به معیارهای خود و منابع مالی انسانی و مدت زمان مدنظرشان می توانند تصمیم بگیرند . هر سایتی از دو بخش بیرونی ( front ) و بخش درونی ( back ) تشکیل شده است .

برنامه نویسانی که با کدنویسی به طراحی سایت میپردازند اغلب با زبانهای html , css و javascript سروکار دارند و مسئولیت : طراحی صفر تا صد سایت ، الگوریتم نویسی ، لینک کردن بخش های درونی و بیرونی سایت و برقراری ارتباط با پایگاه داده و . . . بر عهده ی آنان است .

طراحان وردپرس با قالب های آماده به طراحی سایت میپردازند و نیازی به برنامه نویسی بخش های درونی سایت را ندارند و تمرکز اصلی شان بر روی محتوا و سئو سایت می باشد البته که در ادامه درمورد قابلیت منبع باز بودن wordpress هم صحبت خواهیم کرد .

اگر ساختمان را سایت در نظر بگیریم ؛ کد نویسان مانند کسانی هستند که آجر به آجر ساختمان را میسازند و طراحان wordpress مانند کسانی هستند که از قالب های آماده برای ساخت استفاده می کنند .

با این حساب طراحی سایت با کدنویسی امری پیچیده است و به تبع انرژی ، زمان ، منابع انسانی و سرمایه ی زیادی نیاز دارد اما ریشه ای و شخصی ساز شده است .

 

 

 

 

 

 

مزایای طراحی سایت با وردپرس چیست؟

 

  • سهولت دسترسی و آموزش 

wordpress یکی از سازندگان سایت برای کاربران سیستم‌های مدیریت محتوا است که می‌توانند به صورت رایگان بارگیری و نصب کنند و طراحی سایت با وردپرس را به صورت چشم گیری می سازد . در عصر اینترنت و فضای مجازی دسترسی به محتواهای آموزشی با زبان های مختلف بسیار آسان گردیده است ، علاوه بر تعدد دوره‌های آموزش وردپرس نصب و راه اندازی آن نیز ساده است؛ به طوری که افراد نه چندان حرفه‌ای نیز به راحتی و تنها در چند دقیقه می‌توانند wordpress را نصب و شروع به استفاده از آن کنند کما اینکه برای کارفرمایانی با بودجه ی محدود که توان استخدام ادمین سایت را ندارند بسیار مناسب است از این رو که کنترل و مدیریت پنل سایت های وردپرسی آسان می باشد .

اگر از کد زدن واهمه دارید پیشنهاد من به شما طراحی سایت با wordpress هست که با وجود قالب های آماده نیازی ندارید که دست خودتون رو به کد آلوده کنید .

 

 

 

wordpress

 

 

 

  • رایگان و متن باز بودن وردپرس

همچنین سیستم وردپرس به صورت متن‌باز (open source) به صورت رایگان در اختیار همگان قرار گرفته است به این معنی است که اگر نمیخواهید به قالب های wordpress بسنده کنید و دانشی اندک در حیطه برنامه نویسی داشته باشید می توانید به صورت رایگان در کد های  php یا html , css و غیره دست ببرید که این قابلیت به شما اجازه ی شخصی سازی و توسعه ی وبسایت ها را می دهد ؛ کمااینکه طراحی و تغییر قالب های وردپرسی می تواند یک فرصت شغلی هم به حساب آید ؛ البته قابل ذکره که بدون نیاز به مهارت کدنویسی هم امکان شخصی سازی وجود دارد .

امکان اصلاح ، ارتقاء و توسعه ی سایت های وردپرسی یکی از مهم ترین مزیت های آن به شمار می آید .

 

 

 

  • واکنش گرا بودن ( Responsive )

واکنش گرا بودن سایت یعنی سایت شما در صفحه‌نمایش‌های مختلف مانند گوشی‌های هوشمند، تب‌لت، کامپیوتر و … در ابعاد مختلف به‌درستی نمایش داده می‌شود و وابسته به تغییر ابعاد ، ترتیب و اندازه ی قالب های سایت وردپرسی هم تغییر می کند که wordpress بستر به تحقق رسیدن این قابلیت را بدون نیاز به کدنویسی های پیچیده دارد .

 

وردپرس واکنشگرا

 

 

 

  • بهترین CMS جهان !

قطعا وقتی درباره بهترین CMS ( content management system) جهان صحبت می کنیم wordpress همیشه اول می باشد ؛ در ادامه باید توضیح بدم که CMS همان سیستم مدیریت محتواست که wordpress این عمل را برای کاربرانش بسیار سهل نموده است و کاربران به خصوص کارفرمایان

به راحتی میتوانند محتوای وبسایت خود را مدیریت کنند ؛ سیستم های مدیریت محتوا عبارتند از :

  • ایجاد content صوتی ، تصویری و متنی
  • کنترل و امنیت سایت
  • ذخیره اطلاعات سایت
  • اتصال به پایگاه داده و سیستم های بانکی
  • شخصی سازی و توسعه وبسایت
  • ساخت فروشگاه های آنلاین
  • انتشار محتوا

و . . .

 

همانطور که گفته شده ، نزدیک به 40 درصد از کل دنیای وب، محتوای خود را از طریق این سرویس مدیریت می کند و همچنین به بیش از 200 زبان ترجمه شده است . تعدادی از سایت های بزرگ جهان مانند facebook و CNN از وردپرس استفاده میکنند که نشان دهنده ی قدرت و اعتبار این سیستم مدیریت محتواست .

 

 

  • بازار کار جهانی وردپرس !

برنامه نویس wordpress در آمریکا به طور متوسط سالانه 50,000 دلار درآمد کسب می کند که رقم بالاییست همچنین پس از گذراندن دوره های آموزشی با wordpress و کسب مهارت میتوانید از روش های مختلفی مانند : آموزش wordpress به دیگران , افزونه نویسی , طراحی قالب وردپرس و مدیریت سایت کسب درآمد کنید .

wordpress اکثر زبانهای جهان را پشتیبانی میکند و سه زبان برتر آن انگلیسی ، اسپانیایی و اندونزیایی می باشد در نتیجه بازار کار آن در سطح بین الملل و جهانی ست کمااینکه مدت زمان مورد نیاز برای تبدیل شدن به طراح سایت wordpress بسیار کوتاهتر از طراحی سایت با برنامه نویسی می باشد .

 

 

world

 

 

چه کسانی از وردپرس استفاده می کنند ؟

 

ابتدا wordpress برای ایجاد مقاله و بلاگ طراحی شده بود اما اکنون برای طراحی سایت های حرفه ای از آن استفاده می شود . بر اساس آخرین آمار اکنون 40 درصد از سایت های جهان با استفاده از وردپرس به وجود می آیند ؛ در نتیجه شما به عنوان برنامه نویس wordpress از بازار کار خوبی برخوردار می باشید و می توانید به صورت کارمند تمام وقت با نیمه وقت و همچنین به عنوان آزادکار ( freelancer ) و یا دورکار به ادامه ی فعالیت خود بپردازید که نشان دهنده ی انعطاف پذیر بودن محیط کار می باشد .

 

 

web designing

 

 

 

 

سخن آخر و نتیجه گیری

فضای وردپرس انقدر عمیق و بزرگ هست و مزایای زیادی داره که هیچوقت به سخن آخر نمی رسیم اما خوبه که بدونیم به تنهایی سهم زیادی از بازار وب را در اختیار خود درآورده است . وردپرس برای ما مانند بستری آماده هست که بدون نیاز به کد نویسی همچنین با سرمایه و زمان کمتر میتونیم به نتیجه ی مطلوب مخصوصا در خصوص سئو و بیهنه سازی وب سایت و تولید محتوای سایت دست یابیم .

 

سرعت سایت سئو چگونست ؟

برای افزایش سرعت سایت شما ابزار هایی وجود دارد که میتونید سرعت سایت wordpress خود را به صورت چشم گیری افزایش دهید .

آیا سایت وردپرسی سرمایه زیادی نیاز دارد؟

سایت های وردپرسی با توجه صرف انرژی کمتر از سایت هایی که با کد نویسی ایجاد می شوند . سرمایه ی کمتری نیاز دارند

آیا استفاده از wordpress رایج هست ؟

بله با توجه به اعداد و ارقام حدود 40 درصد از سایت های جهان با wordpress ساخته می شوند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =