تولید محتوا, دیجیتال مارکتینگ

20 ایده برای تولید محتوا اینستاگرام

با ورود پلتفرم های ارتباطی مانند اینستاگرام ، واتس اپ ، لینکدین و …. که بصورت رایگان در اختیار افراد قرار گرفت ،کار بسیار از کسب و کارها را آسان کرد و افراد بدون هزینه های تبلیغاتی می توانند کالا یا خدمات خود را به مخاطب خود معرفی کنند . افراد شروع به ساخت اکانت در این شبکه های اجتماعی کردند . بعد از ساخت اکانت مهم ترین موضوع تصمیم گیری در مورد روند و اهداف و مدیریت پیج  برای معرفی کسب و کار است . هدف تمامی پیج ها جذب فالور هدفمند و بعد فروش کالا و خدمات است . روش های زیادی برای افزایش فالور وجود دارد بطور مثال خرید فالور ، استفاده از تکنیک فالو و آنفالو ، استفاده از ربات های اینستاگرامی و …… اما بسیار از این روش های نتیجه خوبی ندارد.بطور مثال خرید فالور فیک بعد از مدتی نتیجه منفی دارد.بطور مثال شما 10k فالور دارید اما زمانیکه پستی را منتشر می کنید نهایتا 2 میلیون لایک می خورد و زمانی که مخاطب شما این موضوع را می بیند نسبت به کسب و کار شما بی اعتماد می شود . پس بهتر است از روش های اصولی به مخاطبان خود دست پیدا کنیم و این نکته را بدانیم که همیشه تعداد فالور بالا نشانه موفقیت نیست .
به چه روش اصولی مخاطبان خود را جذب کنیم؟ تولید محتوا !

تولید محتوا در شبکه های اجتماعی یکی از موضوعات مهم و پر دغدغه برای دارندگان صفحات اجتماعی و سایت می باشد . این ابزار کمک بزرگی در روند رشد و معرفی دارد بشرطی که به درستی نوشته و یا تولید شود . تولید محتوا ابزار ها و روش های زیادی دارد از تولید محتوای متنی گرفته تا تصویری و ویدئویی و صوتی و …. اما یکی از دغدغه های افراد پیدا کردن ایده های مناسب برای تولید این محتوا هاست .
در همین مرحله است که که افراد دچار سردرگمی می شوند . اینکه چه نوع محتوایی تولید کنند تا در دید مخاطب قرار بگیرند . آن ها شروع به دنبال کردن رقبای خود می کنند  و از محتوای آن ها کپی برداری می کنند . اما با تغییر الگوریتم اینستاگرام که مانند وب سایت ها مطالب کپی را شناسایی می کند و در بازدید پست ها تاثیر منفی می گذارد و حتی گاهی با محتوا های کپی برخورد و آن را حذف می کند ، دیگر این شیوه جواب دهی خوبی ندارد . به همین دلیل باید به دنبال روش های جدید برای تولید محتوا بود . یکی از کارهایی که می توانیم انجام دهیم ایده گیری از پیج های خارجی هم رسته ی کاری خودمان و ترجمه ی محتوای آن ها به زبان خودمان .

قراره تو این مقاله در مورد 20 مورد از ایده هایی که میتونید برای تولید محتوا در شبکه های اجتماعیتون استفاده کنید براتون بگم

ایده های تولید محتوا

1.موضوعات پرطرفدار و کلمات کلیدی کسب و کارتان :

در این روش میتونیم با استفاده از سرچ کلمات کلیدی کسب و کارمان در گوگل به راحتی به موضوع محتواهایی که کاربران  درباره آن سرچ میکنند برسیم . می توانید از این موضوعات برای تولید محتواهای خود استفاده کنید . این محتواها بسیار پرطرفدار هستند و می توانید توسط آن ها تعامل زیادی با مخاطبان خود ایجاد کنید.

2.پاسخگویی به سوالات پرتکرار حوزه خودمان :

روش دوم برای تولید محتوا این است که می توانید به سوالات پرتکرار FAQ کسب و کار خودتان پاسخ دهید . این روش نیز بسیار پر پازده و مورد علاقه مخاطب است .

3.انتشار نقل و قول :

در هر زمینه کاری افراد موفق و بزرگی وجود دارند که می توانیم از جملات آن ها استفاده کنیم و در لیست موضوعات تولید محتوا خود قرار دهیم . این موضوع برای خیلی از افراد جذابیت دارد .

4.محتوا آموزشی :

این روز ها به دلیل تغییر سبک آموزشی و روند آنلاین شدن آن خیلی از افراد به دنبال مطالب آموزشی هستند . شما می توانید با انتشار مطالب آموزشی رایگان در حوزه کاری خودتان مخاطبان زیادی را جذب کنید . بطور مثال اگر شما فروشنده لباس کودکان هستید میتوانید مطالبی در مورد اینکه چگونه لک بستنی را از روی لباس کودک پاک کنیم را تولید کنید و موضاعاتی از این قبیل . خیلی از موارد وجود دارد که افراد در ابتدا شما را بخاطر سبک و موضوع محتواهایتان دنبال می کنند اما بعد از مدتی تبدیل به مشتری دائمی شما می شوند .

5.پیشنهاد فیلم،کتاب و مکان های تفریحی برای آخر هفته :

می توانیم یک بخش از محتواهای خود را به محتواهای سرگرمی اختصاص دهیم . در پیشنهاد کتاب بهتر است که کتاب ها با زمینه کاری ما همخوانی داشته باشند . با این کار مخاطب احساس ارزشمندی می کند که ما حتی به فکر سرگرمی های آن ها هم هستیم . 

6.خودتان! :

بله درست شنیدید خودتان موضوعی کاملا مناسب برای تولید محتوا هستید زیرا مخاطبان علاقمند هستند بدانند چه کسی پشت پرده این کسب و کار است . گاهی لازم است عکسی یا ویدیوئی از خود و یا تیمتان در صفحه اینستاگرامتان منتشر کنید یا یک محتوایی داستانی طراحی کنید که توسط خودتان در استوری گفته می شود . این نوع محتوا ها جنبه اعتمادسازی بسیار بالایی دارد .

7.محتواهای تخفیفی :

تهیه پروموشن های ارزشی مخصوص فالورهای خودتان بطور مثال تعریف کد تخفیفی برای آن ها . این نوع محتوا به مخاطب احساس مهم بودن و ارزشمندی می دهد زیرا فقط او می تواند از این شرایط استفاده کند .

8. مصاحبه :

گاهی لازم است محتواهایی به صورت لایو ، استوری یا ویدئو تولید شود و بطور مثال با موسس شرکت ، یکی از کارمندان و یا افراد بزرگ آن حوزه کسب و کار تولید گردد.

9.موضوعات پرطرفدار روز :

یک محتوا نویس خوب همواره باید از مسائل پیرامون خود آگاه باشد . اینکه چه مسئله ای مردم را درگیر خود کرده و می تواند از آن ها به نفع خود استفاده کند . در این روزها خیلی از برند ها از موضوع کرونا برای محتوا نویسی خود استفاده کردند

10.معرفی محصولات جدید :

کسب و کارهایی که فروش محصول دارند می توانند زمانی که تصمیم به تولید یک محصول جدید می گیرند ، مخاطب خود را از این موضوع آگاه کنند و با توضیحاتی در مورد محصول آینده شان مخاطب را مشتاق کنند تا منتظر آن باشند و یا حتی می توانید در آن ها حس کنجکاوی را ایجاد کنید و از آن ها بخواهید در مورد محصول جدیدتان حدس هایی بزنند . این نوع سبک محتوا باعث ایجاد تعامل بیشتر با مخاطب می شود و نتایج بسیار اثربخشی را به همراه دارد 

11.توضیح در مورد روند تولید محصول :

ما مخاطبان بسیار کنجکاوی داریم و هرچه که بیشتر در مورد خود و کسب و کارمان اطلاعاتی بیشتری به آن ها بدهیم حس اعتماد و صمیمیت بیشتری را در مخاطب ایجاد می کنیم . پس گاهی خوب است از گوشه ای از روند تولید محصولاتمان را به مخاطب نشان دهیم . نیاز نیست یک کارخانه بزرگ بزرگ باشیم حتی یک کارگاه کوچک هم برای مخاطب بسیار جذاب است .

12.انتشار محتواهای جدید سایت :

همیشه لازم نیست مطلب جدید برای گفتن داشته باشیم گاهی میتوان از اتفاقاتی که درون سایتمان در حال رخ دادن است صحبت کنیم.بطور مثال اگر مقاله جدیدی را نوشته ایم یا محصول جدیدی اضافه کرده ایم و ……

13.تجربه مشتری :

خیلی از افراد برای تصمیم گیری به خرید از نظرات دیگران استفاده می کنند و اگر فیدبک مناسبی را بگیرند نظرشان جلب می شود . پس کافیست گاهی نظرات مشتریان نسبت به خرید از شما را با دیگر مخاطبان به اشتراک بذارید و حس اعتماد سازی را در آن ها تقویت کنید . ما باید به مخاطب ثابت کنیم که برای ما بسیار ارزشمند است و رضایت او اولویت ماست .

14.تصاویر قبل و بعد :

در بعضی از کسب و کارها مثل طراحی های دکوراسیون این محتوا می تواند بسیار جذاب باشد که مخاطب تغییرات را بطور محسوس می بیند . این موضوع در خدمات زیبایی نیز بسیار پرطرفدار است . در این نوع محتوا می توان با استفاده از خلاقیت نوع نمایش این سبک را متفاوت کنید .

15.اشتراک گذاری تجربیات خود :

همه ی افراد حتی متخصصین حوزه های مختلف تجربیات و شکست های سخت و اشتباهاتی بسیاری دارند . گاهی خوب است که راجب آن ها صحبت کنیم تا مخاطبان بتوانند از آن ها استفاده کنند . این نوع محتوا در مخاطب حس عمیق اعتماد ایجاد می کند . زیرا افراد از  نگرش بالا به پایین  متنفر هستند و شما با اینکار باعث می شوید که او حس کند می تواند با شما احساس راحتی بیشتری کند .

16.برگذاری مسابقه :

می توانید با طراحی یک مسابقه هیجان انگیز تعامل و رقابت را بین مخاطبانتان افزایش دهید . این مسابقه می تواند پرسش یک سوال ، گذاشتن یک کامنت یا منشن کردن افرادی در زیر پستتان باشد .

17.محتواهایی با موضوع مسئولیت اجتماعی :

می توانید یک کمپین ساده برای ارتباط بیشتر با مخاطبان راه اندازی کنید و یک فرهنگ خوب را رواج دهید . بطور مثال از مخاطبانتان بخواهید یک روز را با به طبیعت رفته و بخش از آن را تمیز کند و برای شما عکس ارسال کند و شما آن را منتشر کنید . حتی خودتان می توانید به همراه تیمتان این کار را انجام دهید و عکس های آن را به نمایش بگذارید و همچنین استفاده از تقویم محتوایی هم تعامل وبسایت شمارا بالا می برد.

18.ساخت محتوای طنز :

در لحن صحبت با مخاطب سعی کنید جدی نباشید تا مخاطب احساس راحتی کند و حتی گاهی برای آن ها محتواهایی طنز بسازید که او را سرگرم کند . البته این موضوع را فراموش نکنید که حوزه پیج کاری شما چیست و چه لحن صحبتی را می پذیرد . بهتر است که در هر جایی متناسب با هدف و موضوع محتوا رفتار کرد اما این نکته را فراموش نکنید که ثبات در رفتار و لحن در هر شرایطی باعث خستگی و دلزدگی مخاطب می شود . 

19.ساخت محتوای نوستالژی :

نوستالژی و بازی با خاطرات گذشته یکی از موضوعات جذابی است که خیلی از افراد به آن علاقمند هستند . گاهی می توانیم با یک عکس یادآور یک خاطره شیرین برای مخاطب خود باشیم . اینگونه محتوا ها ما را در ذهن او ماندگر می کند .

20.آمار و ارقام :

خیلی از افراد علاقمند هستند از آمار و ارقام مربوط به کارتان مطلع شوند . بطور مثال می توانید آماری در مورد میزان رضایتمندی مشتریان از خرید ، تغییرات میزان فروش نسبت به سال گذشته و …. را منتشر کنید .

بطور کلی چندین نکته را در تولید محتوا رعایت کنید :

  • جوری برنامه ریزی و تولید محتوا کنید که اولا برای مخاطب جای هیچگونه ابهام و سوال در مورد موضوع فعالیت شما باقی نماند .
  • با مخاطبانتان مانند دوست و یا خانواده خود رفتار کنید این صمیمیت و نزدیکی به مخاطب احساس خوشایندی می دهد .
  • سعی کنید که محتواهای تولیدتان برای مخاطب ارزش آفرینی کند همیشه لازم نیست درباره خودتان و کارتان محتوا تولید کنید .
  • اصل تمایز و تفاوت را در محتوایتان رعایت کنید  و خلاقیت را چانشنی محتوایتان کنید .
  • تولید محتوای مستمر را فراموش نکنید . بعضی از افراد یک روز چندین محتوا بارگذاری می کنند اما چندین روز هیچگونه فعالیتی در اینستاگرام خود ندارند .
  • به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی از محتوای کپی شده استفاده نکنید یک محتوای ساده که خودتان تولید کردید ارزش بیشتری نسبت به محتواهای کپی شده دارند .
  • شما با محتواهایتان در حال بازاریابی هستید و آن ها هستند که به جای شما حرف میزنند و شما را معرفی می کنند پس در تولید آن ها حساس و نکته سنج باشید .
  • سعی کنید از تمامی روش های تولید محتوا استفاده کنید .
  • این نکته را فراموش نکنید که تولید محتوا در هر فضایی قوانین و شرایط مخصوص به خود را دارد پس قبل از تولید محتوا سعی کنید این قوانین را بشناسید .

    با بکار گیری یک یا چند مورد از این روش ها می توانید موضوعات زیادی برای محتوا داشته باشید.فقط کافیست در شیوه ارائه محتوا خود متمایز رفتار کنید .  

سوالات پرتکرار

روش های تولید محتوا چیست ؟

 

تولید محتوا روش های زیادی دارد مثل تولید محتوای متنی ، صوتی ، تصویری ویدئویی . که شما متناسب با هدف و پیج خود میتوانید سبک محتوایی خود را انتخاب کنید .

در یک روز چه تعداد تولید محتوا مناسب است ؟

 

هیچ استاندارد و یا قانون خاصی برای تعداد محتوا در یک روز وجود ندارد . بعضی از صفحات مثل پیج های فروشگاهی لازم است در یک روز چندین محتوا را بارگذاری کنند امابعضی دیگر گذاشتن 3 محتوا در هفته کفایت می کند .

بهترین زمان آپلود محتوا های خود را چگونه تشخیص دهیم ؟

 

یکی دیگر از فاکتورهای مهم در تولید محتوا زمان انتشار آن است . در اینستاگرام با در نظر گرفتن زمان فعالیت مخاطبان و موضوع محتوا هایمان و مدتی بررسی و آزمون خطا می توانیم به بهترین زمان بارگذاری پست و استوری برسیم .

حرف آخر

تمامی ابزارهای دیجیتال برای کمک به ما و بهبود روند کسب و کار ایجاد شده فقط کافیست ما با شناخت این پلتفرم ها و قوانین بهترین استفاده ممکن را به نفع خود و برای رسیدن به اهدافمان کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =