تولید محتوا

چطور یک تقویم محتوایی بنویسیم؟

چطور یک تقویم محتوایی بنویسیم؟

اداره چندین شبکه اجتماعی و پلتفرم به طور همزمان کار راحتی نیست، شما برای تولید محتوای با کیفیت،در شبکه های اجتماعی مورد نظرتان می توانید از تقویم محتوایی استفاده کرده و با برنامه ریزی روند مناسب برای تولید محتوا را پیدا کنید و پیش ببرید.تقویم محتوایی نقش بسیار مهم و بی نظیری در تولید محتوا دارد.

تقویم محتوایی چیست؟

چرا از تقویم محتوایی استفاده می کنیم؟

ساخت تقویم محتوایی

اجزای تقویم محتوایی

تقویم محتوایی چیست؟

تقویم محتوایی یک ابزار برای برنامه ریزی دقیق، هدف دار و بهینه است که در تولید محتوا می توانید از آن استفاده کنید.این تقویم به شما کمک می کند تا یک نمای کلی از فعالیت آینده خود در یک شبکه اجتماعی،بر اساس تاریخ و جزییات داشته باشید.این تقویم با توجه به نیاز و حجم فعالیت شما می تواند ساده و یا پیچیده طراحی شود.

چرا از تقویم محتوایی استفاده می کنیم؟

با توجه به امکاناتی که این تقویم در اختیار شما قرار می دهد می توان به بعضی از مزیت های این ابزار اشاره کرد.

شما می توانید روز،تاریخ و ساعت انتشار محتوا را تعیین و ثبت نمایید و آن را زودتر از موعد انتشار،آماده سازی کنید.

با وارد کردن جزییات به صورت دقیق و شرح فعالیت ها می توانید از فراموشی جلوگیری نمایید و همچنین باعث صرفه جویی در وقت شوید.

این تقویم به صورت جدول و معمولا در قالب ابزاری مانند گوگل درایو قرار می گیرد که می تواند هماهنگی افراد و گروه های مختلف را که در تولید محتوای مورد نظر با یکدیگر همکاری دارند را راحت تر کند.

ساخت تقویم محتوایی

تقویم محتوایی معمولا به صورت فصلی (90 روزه یا 3 ماهه) نوشته می شود و در آن مشخص می شود که در هر روز و تاریخی چه محتوایی را آماده و بارگذاری می کنید.

اجزای تقویم محتوایی

– تعداد و نوع محتوا

این موضوع به روند فعالیت شما و تعامل مخاطبانتان بستگی دارد.شما پس از ارزیابی کامل،می توانید استراتژی محتوای خود را به طور دقیق شرح دهید،تا یک تصویر واضح از آن را داخل تقویم وارد نمایید.

ممکن است محتوای مورد نظر را از سایت ها و لینک های مختلفی بردارید، به همین دلیل بهتر است تمام لینک های مورد نظر را داخل تقویم قرار دهید.

– ثبت روز و تاریخ

زمان فعالیت و انتشار محتوا یک فاکتور بسیار مهم و تاثیرگذار است که باید در تقویم ثبت شود.هر شبکه اجتماعی زمان مناسبی برای انتشار محتوا دارد.این کار از بی نظمی و مشکلاتی که ممکن است به دلیل نا هماهنگی به وجود بیاید نیز جلوگیری می کند.

– ثبت مناسبت های خاص

می توانید در مناسبت های مختلف با برنامه ریزی و ایده های مناسبی که از قبل آماده می کنید باعث بیشتر دیده شدن محتوای خود شوید.

– هشتگ

مهم بودن هشتگ و تاثیر آن در دیده شدن محتوا بسیار واضح است. شما می توانید با ثبت هشتگ ها،از آنها سازمان یافته تر و موثرتر استفاده کنید.

-تصاویر (عکس،ویدیو،اینفوگرافیک و …)

شما با ثبت لینک و یا فایل مورد نظر،دسترسی را برای خود و همکارانتان راحت تر می کنید.

تایید محتوا نیز مسئله مهمی است که که یکی از کارایی های این ابزار است.برای مثال ممکن است شخصی که مسئول تولید ماست با شخصی که بارگذاری آن را بر عهده دارد متفاوت باشد و یا شخص دیگری آن را تایید کند،که این تقویم و ثبت این موارد باعث واضح انجام شدن پروسه کاری می شود.

و در آخر

سعی کنید تقویم محتوایی را به صورت کاملا هدفمند طراحی و آماده کنید.اینکه هدف از تولید محتوا چیست بسیار مهم است.جزئیات را به صورت کامل ثبت کنید.نظرات و فیدبک ها را نیز می توانید داخل تقویم وارد نمایید.شما پس از طراحی این تقویم و اجرای آن می توانید شاهد افزایش بهره وری شوید.امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

سوالات متداول

چند ابزار مناسب و کاربردی برای ساخت تقویم محتوا معرفی کنید.

Microsoft Excel
اولین روش برای ساخت تقویم محتوا، استفاده از اکسل است.برای افرادی که قصد دارند برای سایت و شبکه‌های اجتماعی شخصی خود تقویم بسازند اکسل گزینه مناسبی به نظر می‌رسد.
Google Sheets
اگر می‌خواهید یک تقویم محتوا مثل جدول‌های اکسل داشته باشید که همیشه در هر کجا به آن دسترسی داشته باشید و همچنین بتوانید با دیگر اعضای تیم‌تان به اشتراک بگذاریدش؛ از این ابزار استفاده کنید.
Google Calendar
برای ساخت تقویم محتوا، تقریباً هر نیازی که داشته باشیم تقویم گوگل کارمان را راه می‌اندازد.

چگونه تقویم محتوایی حرفه ای تر بنویسیم؟

در طراحی تقویم محتوا دیدن نمونه کارهای رقبا و توجه به نقاط قوت و ضعف آن ها میتواند بسیار کمک کننده باشد.

تقویم محتوا برای چه بازه زمانی باید نوشته شود،این بازه حتما باید به صورت فصلی باشد؟

شما برای انجام اینکار هیچ محدودیت خاصی ندارید اما توجه کنید که انتشار پست ها و محتوای شما از یک سیر منظم پیروی کند .شما میتوانید براساس شرایط و ویژگی های کسب و کار و بازخورد مخاطب خود استراتژی های انتشار محتوا را به صورت ساعتی ، روزانه یا هفتگی تعریف کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + دو =