دیجیتال مارکتینگ

10 اشتباه رایج اینستاگرامی

اشتباهات رایج اینستاگرامی

پیج‌ها و سایت‌های زیادی روزانه درباره رازهای رشد پیج و تکنیک‌های افزایش فالوور و تعامل در اینستاگرام محتوا تولید می‌کنند که متاسفانه بسیاری از ایده‌ها و راه‌هایشان اصولی و طبق قوانین و الگوریتم‌های اینستاگرام نیست و اجرایی کردن راهکارهایشان ممکن است صدمه جبران‌ناپذیری به پیج شما وارد کند ، بهتر است قبل از شروع تولیدمحتوا و استفاده از این شبکه اجتماعی با بایدها و نبایدهای نانوشته آن آشنا باشید که از هرنوع صدمه و مشکل‌سازی برای پیجتان پیشگیری کنید .

آنچه دراین مقاله می‌خوانید

  1. نوشتن اکسپلور در لوکیشن
  2. هشتگ اضافی ممنوع
  3. استفاده هشتگ در بایو پیج
  4. فعالیت نامنظم و بهم‌ریخته
  5. تقلید در تبلیغ
  6. بارگذاری محتوا در ساعت‌های نامناسب
  7. هشتگ‌گذاری بصورت کپی‌پیست
  8. خرید تعامل فیک
  9. وارد‌شدن با وی پی ان
  10. محتوای کپی شده
اشتباهات رایج اینستاگرامی
اشتباهات رایج اینستاگرامی

1-نوشتن اکسپلور در لوکیشن

شاید شماهم از آن دسته از کاربران اینستاگرامی باشید که فکر می‌کنین یکی از راه‌های وارد شدن پست‌هاتون به اکسپلور اینستاگرام، نوشتن کلمه اکسپلور در قسمت لوکیشن است و بارها با استفاده از این تکنیک به ظاهر ساده به نیت رفتن به اکسپلور وقت خودتان را هدر دادید .

متاسفانه برخی از افراد با آموزش‌های غلط در حوزه‌های دیجیتال‌مارکتینگ این فکر اشتباه را رایج کرده اند و همین باعث‌ شده که بسیاری از کاربران با استفاده از این تکنیک‌ها نه تنها رشد خوبی نداشته باشند بلکه ضربه‌های جبران‌ناپذیری هم به پیج خود وارد کنند.

قسمت لوکیشن هر پست و استوری فقط مخصوص محل کار یا بیزینس یا مکان تولید محتوای شماست تا کاربر با مکان تولید یک محتوا آشنا شود و یا حتی حس نزدیکی و تعامل بیشتری از این طریق با شما داشته‌باشد.

2-هشتگ اضافی ممنوع

اینستاگرام محدودیت 30 تایی برای هشتگ‌گذاری در پست های خود تعیین کرده که کابران نمی‌توانند بیشتر از 30 هشتگ زیر هر پست خود بنویسند ، اما آیا لازمه که حتما همه ی 30 هشتگ را پر کنیم ؟

بطور قطع جواب همه دیجیتال مارکترها خیر می‌باشد ، تعداد هشتگ‌های بالا نشان‌دهنده این است که شما در تلاش برای تبلیغ پیج خود هستید و حتی ممکن است اینستاگرام پیج شما را به عنوان اسپم شناسایی کند.

نکته مهمی که برای هشتگ‌گذاری باید در نظر داشته باشید گذاشتن هشتگ‌های مرتبط با موضوع پستتان است .حتما از هشتگ‌های دارای معنا و مفهوم استفاده کنید و این نکته را به یاد داشته‌باشید که استفاده زیاد ازهشتگ‌های ترند و بخصوص هشتگ‌های اختصاصی افراد هیچ فایده ای برای افزایش ایمپرشن و تاثیرگذاری پیج ندارد.

3-استفاده هشتگ در بایو پیج

برخی پیج‌ها از هشتگ‌های مرتبط با پیج خود در بایو استفاده می‌کنند تا شاید احتمال دیده‌شدن و پیداشدن پیجشان با سرچ و جستجوی مخاطبان افزایش پیدا کند، در حالیکه الگوریتم جستو در اینستاگرام به شکلی تعریف شده که فقط دو مورد را اسکن می‌کند یکی اسم پیج‌ها و دیگری یوزرنیم پیج‌ها، پس قراردادن هشتگ در بایو اینستاگرام با هدف احتمال دیده‌شدن با سرچ مخاطبان هیچ اثری ندارد پس 150 کاراکتری که می‌توانید در بایو اینستاگرام خود قرار‌دهید با هشتگی که هیچ کاربردی ندارد هدر ندهید .

اما اگر هدف دیگری دارید این کار می‌تواند پیج شما را اختصاصی و حرفه ای کند: پیج‌های بیزینسی با قرار دادن هشتگ اختصاصی پیج خود در بایو و همچنین در پست‌های مربوطه می‌توانند شکل تخصصی تری به پیج خود بدهند بطوریکه بازدیدکنندگان پیچ با کلیک بر روی هشتگ مستقیما به تمام پست های مختص آن هشتگ منتقل می‌شوند .

4-فعالیت نامنظم و بهم ریخته

رشد و پیشرفت پیج در اینستاگرام هم مثل هر فعالیت دیگری نیاز به تداوم و استمرار دارد ، یک روز در میون پست و استوری گذاشتن یا یک روز یک استوری گذاشتن و روز دیگه سی تا استوری داشتن کار خیلی اشتباه و آسیب‌رسان به پیج است . اگر اگر هدف شما کسب درآمد و یا شناخت برند خود از طریق اینستاگرام است پس باید بصورت جدی و پیگیر در اینستاگرام فعالیت داشته باشید یعنی برنامه محتوایی داشته‌باشید بطوریکه دقیقا بدانید در چه روزهایی ، چه ساعت‌هایی باید پست منتشر کنید یا استوری بگذارید.

5-تقلید در تبلیغ

وقتی تبلیغ خاصی برای پیج همکار یا رقیبتان جواب داده و نتیجه ساز بوده حتما به این معنا نیست که همان تبیلغ برای شما هم کارساز باشد و نتیجه مشابهی بگیرید .

یادتان باشد تبلیغ دهی و استفاده از پیج های دیگر برای تبلیغات پیج اصول خاص خود را دارد که برای نتیجه گیری از تبلیغ باید رعایت شوند ، یکی از این اصول مرتبط بودن پیج تبلیغاتی با محصول و محتوا پیج خودتان است. این اصول تبلیغاتی را می‌توانید در مقاله دیگر ما با نام اینفلوئنسر مارکتینگ بطور جزئی تر پیگیری کنید.

6-بارگذاری محتوا در ساعت های نامناسب

همان طور که در مورد چهارم درباره نظم در فعالیت در اینستاگرام صحبت کردیم یکی از موارد رعایت نظم بارگذاری محتوا در ساعات مناسب است ، در طول 24 ساعت شبانه روز ساعت هایی وجود دارد که تعامل به شدت افت می‌کند و اگر محتوایی بگذارید احتمال دیده شدنش راکاهش می‌دهید زیرا مخاطب هدف شما درآن ساعات فعال نیستند و اصلا اینستاگرام خود را چک نمی‌کنند که محتوای شما برایشان نشان داده شود. پس در ساعت هایی که می‌دانید مخاطب هدفتان فعالیت دارد محتوای خود را منتشر کنید.

ساعت هایی که معمولا جزو نباید ها هستن آخر شب یعنی 12 به بعد و اول صبح است . بنابراین به یاد داشته‌باشید درانتخاب ساعت بارگذاری پست و استوری دقت کرده و از ساعت های ممنوعه دوری کنید.

7-هشتگ گذاری بصورت کپی پیست

اینستاگرام هشتگ‌هایی که بصورت کپی‌شده برای تمام پست‌های خود قرار می‌دهید را تشخیص می دهد و یک نمره منفی برای پیجتان حساب می‌کند. معمولا پیج‌های بیزینسی و شرکتی همیشه یک سری هشتگ ثابت دارند و ما مجبوریم آن‌ها را در همه پست‌ها تکرار کنیم خب راه حل چیه ؟

برای اینکه اینستاگرام متوجه نشود که برخی هشتگ‌های شما تکرار و کپی از بقیه کپشن‌هایتان هستند بهتر است ترتیب نوشتن کپشن‌ها را بهم بریزید و با ترتیب‌های متفاوتی بنویسید.

8-خرید تعامل فیک

کلمه فیک یعنی تقلبی پس انتظار تعامل واقعی و بالا و افزایش اینگیجمنت را نباید از آن داشته باشیم.

فالوور فیک اصلا چیه ؟ به اکانتی که توسط شخص ساخته نمیشه و توسط ربات ها ساخته میشه فیک میگن ، بعضیا میگن که عقل مردم به چشماشونه و باید ظاهر رو حفظ کنیم بخاطر همین مجبوریم فالوور فیک داشته باشیم اما باید این نکته رو فراموش نکنید که اینستاگرام با سیستم هوشمند و الگوریتم هایی که داره ممکنه پیج شما رو به دلیل وجود تعداد زیادی بات اسپم حساب کنه و مشکلات زیادی برای برای پیجتون ایجاد بشه پس تا می تونید از خرید تعامل های فیک خودداری کنید.

9-وارد شدن با وی پی ان

حتما می دونید که عملکرد وی پی ان طوریه که آی پی را تغییر می دهد و شما به عنوان شهروند یک کشور دیگر می‌توانید از اپلیکیشن‌هایی که در کشور ما فیلترهستند استفاده کنید. اگر شما هم حین استفاده از برخی برنامه‌های خود مجبورید که از وی پی ان استفاده کنید حتما حواستون باشه که در حین استفاده از اینستاگرام فیلترشکن خود را خاموش کنید چون گاهی اوقات اینستاگرام با سیستم هوشمندی که دارد شما را بات فرض می‌کند و ممکن است پیج شما به عنوان اسپم دچار مشکلات زیادی شود.

10- محتوای کپی شده

مطمئنا اسم قانون کپی رایت به گوشتون خورده ، این قانون که کمتر در کشور ما رعایت می‌شود بسیار سخت گیرانه پیگیر حقوق تولیدکنندگان و ناشران یک اثر است. در اینستاگرام برای استفاده از برخی موزیک‌ها و محتوا‌ها حق کپی کردن بدون اجازه فرد صاحب اثر وجود ندارد و برداشت و استفاده از مطالب سایر افراد بدون اجازه آنها می‌تواند برای شما بسیار دردسرساز باشد بخصوص که قسمت ریپورت کپی رایت در اینستاگرام در دسترس می‌باشد و فرد صاحب اثر این قدرت را دارد که مطلب کپی شده را گزارش دهد و سپس پیج شما با مشکلاتی روبرو خواهد شد.

آیا قانون کپی رایت در ایران هم کار می کند؟

قانون کپی رایت در کشور ما به شدت کشورهای دیگر اجرا نمی شود. اما درمورد آثار خارجی با آن مواجه شده ایم. اما این نکته رادرنظر داشته باشید که اگر محتوایی را از پیج دیگری کپی کرده باشید فرئ صاحب اثر میتواند شما را به اینستاگرام ریپورت کند.

استفاده از هشتگ در بایو پیج خوبه ؟

پاسخ این سوال هم بله است هم خیر ، زمانی که برای افزایش احتمال پیداشدنتان در جستجوی کاربران این کار را بکنید درواقع هدر دادن وقت حساب می‌شودزیرا اصلا اینستاگرام الگوریتمی در این مورد ندارد. اما اگر برای پیدا‌‍ شدن پست‌های اختصاصی مربوط به هشتگ خود این کار را بکنید می‌تواند به حرفه ای‌تر شدن پیجتان کمک کند.

حرف آخر

در این مقاله شما را با ده تا از رایج‌ترین اشتباهات اینستاگرام آشنا کردیم تا بتوانید حرفه‌ای تر از این شبکه اجتماعی استفاده کنید تا اشتباهات و مشکلات خود را به حداقل برسانید . برای خواندن مطالب بیشتر درباره چگونگی مدیریت پیج اینستاگرام و استفاده از تجربه متخصصان این حوزه به بخش تولید محتوا ما حتما سربزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 11 =