سئو, وردپرس

10 راه بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرس

بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرس

سرعت سایت یکی از مهم‌ترین فاکتورهای سئو سایت است، اگر شما سایت وردپرس کند دارید و کاربران باید برای بارگذاری آن بیش از چند ثانیه صبر کنند، در آینده نزدیک باید منتظر اثرات منفی این کندی وردپرس خود باشید. به احتمال بسیار زیاد شما با مشکل نرخ پرش بالا، کاهش نرخ تبدیل و کاهش رتبه در کلمات رقابتی خود روبرو می‌شوید.

اما نگران نباشید، خوشبختانه کارهای زیادی هستند که می‌توانید انجام دهید تا سرعت وردپرس خود را افزایش دهید. از آنجایی که وردپرس سیستم مدیریت محتوا کاملی است شما با انجام بعضی کارها به طرز چشمگیری می‌توانید سرعت سایت خود را افزایش دهید، حتی اگر متخصص طراحی و بهینه سازی سایت هم نباشید این راهکارها طوری است که می‌توانید به راحتی آنها را انجام دهید.

بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرس

در این مقاله ما سعی داریم به شما توضیح دهیم که چطور سرعت سایت خود را افزایش دهید و تا حد امکان وردپرسی بهینه شده داشته باشید. همچنین به شما آموزش می‌دهیم که چطور عوامل کندی سایت خود را شناسایی کنید و آنها را رفع کنید.

همچنین اگر تمایل داشتید می‌توانید وظیفه افزایش سرعت وردپرس خود را به همکاران ما در وب‌جامه بسپارید تا متخصصین ما سایت شم را بررسی کنند.

آنچه در این مقاله خواهید خواند :

چرا داشتن سایت سریع حیاتی است ؟

این روزها کاربران اینترنت صبر کمی دارند و انتظار دارند سایت شما خیلی سریع باز شود. در حقیقت بزرگترین دلیلی که سایت شما باید سریع بارگذاری شود، کاربران است. خیلی از کاربران سایت‌هایی که زمان بارگذاری بالایی دارند را می‌بندن و به سراغ سایتی دیگر می‌روند، طبق تحقیقات انجام شده توسط Strangeloop یک ثانیه کندتر بودن وب‌سایت باعث کاهش 7% فروش، 11% بازدید کننده کمتر و کاهش 16% رضایت کاربران می‌شود.

تاثیر 1 ثانیه دیر لود شدن سایت

دلیل بعدی برای اینکه شما باید سایت پرسرعت داشته باشید موتورهای جستجوگر مثل گوگل است، موتورهای جستجو‌گر چند سالی است که به سرعت سایت‌ها بسیار اهمیت می‌دهند و اگر شما سایت با سرعت کم داشته باشید امکان دارد شانس داشتن رتبه بالا روی کلمات رقابتی خود را از دست دهید و این موضوع به سئو شما لطمه بزرگی خواهد زد.

دلیل آخر برای اینکه اهمیت این موضوع را درک کنید، کاربرانی است که با تلفن همراه به سایت شما مراجعه می‌کنند، فرض را بر این بگیرید با تلفن همراه خود به سایتی مراجعه کردید که صفحات این سایت به کندی بارگذاری می‌شوند! مطمئنن آن سایت را ترک می‌کنید و یا اینکه سعی می‌کنید در مراجعاتی بعدی خود از این سایت استفاده نکنید.

دلایل کندی سایت چیست ؟

قبل از اینکه به این بپردازیم که چطور سرعت وردپرس خود را افزایش دهید، بهتر است باهم به بررسی دلایل کندی سایت بپردازیم. به زودی در مقاله‌ای مجزا این موضوع را به طور کامل توضیح خواهیم داد.

یکی از عواملی که بسیار روی سرعت سایت شما تاثیرگذار است، استفاده از قالب وردپرس و افزونه وردپرس است، وقتی شما از افزونه وردپرس غیر استاندارد یا افزونه‌هایی که منابع زیادی از سایت شما استفاده می‌کنند در وردپرس خود استفاده می‌کنید باعث می‌شود تا تعداد درخواست‌ها سمت سرور شما افزایش پیدا کند و همین موضوع باعث کندی سایت شما می‌شود. این موضوع در رابطه قالب وردپرس نیز صدق می‌کند، چرا که استفاده از پوسته وردپرس که استاندارد طراحی نشده است باعث کندی در سایت شما می‌شود.

ما توصیه می‌کنیم حتماً مقاله چه تعداد افزونه وردپرس نصب کنیم ؟ را مطالعه کنید.

مسئله بعدی استفاده از تصاویر حجیم در سایت است، گاهی اوغات مدیران سایت‌ها به طور ناخواسته از تصاویر با حجم بالا استفاده می‌کنند که این موضوع باعث کندی در بارگذاری صفحات سایت شما می‌شود. برای رفع این مشکل توصیه می‌کنیم آموزش بهینه سازی تصاویر وردپرس بدون افت کیفیت را مطالعه کنید.

مسئله بعدی که باعث کندی وردپرس می‌شود، استفاده از هاست بی‌کیفیت با منابع پایین است. وقتی شما هاست مناسب وردپرس را انتخاب نمی‌کنید باعث می‌شود سایت شما به درستی بارگذاری نشود و اگر ترافیک سایت شما کمی افزایش پیدا کند، به طور کل سایت شما از دسترس خارج شود. ( به زودی مقاله انتخاب هاست مناسب به سایت اضافه خواهد شد. )

مسئله مهم دیگری که باید آنرا بررسی کنید، احتمال حملات DDos و Dos است، همچنین افزایش تعداد اسپمرها در سایت نیز می‌تواند باعث کندی در بارگذاری سایت شود. این ربات‌ها باعث می‌شوند منابع سایت شما مصرف شود و کاربران واقعی شما نتوانند سایت شما را مشاهده کنند. جهت آشنایی با این حملات مقاله نحوه متوقف کردن و جلوگیری از حملات دیداس ( DDoS ) در وردپرس را مطالعه کنید.

حالا که با دلایل کندی سایت بیشتر آشنا شدید، بیایید یاد بگیریم که چطور باید سرعت سایت خود را بررسی کنیم.

نحوه بررسی سرعت سایت وردپرسی

حالا که با دلایل کاهش سرعت وردپرس آشنا شدید، بهتر است به بررسی و تست سرعت سایت خود بپردازیم. بهترین راه برای تست سرعت سایت استفاده از ابزار آنلاین است که خوشبختانه این ابزار رایگان هستند. ما در اینجا دو ابزار برای بررسی سرعت سایت معرفی می‌کنیم که به شما اطلاعات دقیقی درباره سرعت سایت، درخواست‌های سمت سرور و پیشنهاداتی برای بهبود سرعت سایت می‌دهند.

ابزار Pingdom Tools

سایت Pingdom Tools ابزار بسیار مفیدی برای چک کردن سرعت سایت است، شما به راحتی می‌توانید به این سایت مراجعه کنید و آدرس سایت خود را وارد کنید تا اطلاعات دقیقی از نحوه بارگذاری سایت شما در اختیارتان بگذارند. همچنین می‌توانید نقطه جغرافیایی برای گرفتن تست سرعت را نیز انتخاب کنید. ( با توجه به اینکه این سایت ایران را تحریم کرده است، با ای‌پی ایرانی نمی‌توانید از این ابزار استفاده کنید )

ابزار Pingdom Tools

شما کافیست آدرس سایت خود را وارد کنید و روی دکمه “Start Test” کلیک کنید تا شروع به بررسی سایت شما کند. بعد از اتمام بررسی به شما گزارشی ارائه می‌دهد که می‌توانید وضعیت سایت خود را در آن بسنجید.

ابزار Pingdom Tools

امکان دارد با هربار بررسی سایت خود نتایج متفاوت باشند، به همین خاطر بهتر است که چندین بار سایت خود را بررسی کنید تا بتوانید میانگینی از سرعت بارگذاری سایت خود دریافت کنید، حتماً گزارش ارائه شده توسط سایت را به طور کامل مطالعه کنید تا بتوانید نقاط ضعف سایت خود را به راحتی پیدا کنید.

ابزار GTMetrix

ابزار بررسی سرعت سایت GTMetrix یکی از ابزار فوق‌العاده مفید برای بررسی سایت است. شما از طریق این سایت می‌توانید تمامی مشکلات سایت خود را مشاهده کنید و آنها را رفع کنید، برای اینکار کافیست به سایت GTMetrix مراجعه کنید و آدرس سایت خود را وارد کنید.

بعد از وارد کردن آدرس سایت خود در فیلد مخصوص باید روی دکمه “Test your site” کلیک کنید تا فرایند بررسی سایت شما آغاز شود. شاید این فرایند کمی به طول بی‌انجامد، همچنین توجه داشته باشید که اگر در این سایت عضو شوید می‌توانید به راحتی محل جغرافیایی سروری که سایت شما را تست می‌کند را تعیین کنید.

ابزار GTMetrix

لوکیشن پیشفرض این ابزار ونکور کاناداست و امکان دارد برای سایت‌هایی با سرور داخلی ککمی این نتایج غافلگیر کننده باشد، اگر سرور هاست وردپرس شما ایران است می‌توانید نزدیک‌ترین لوکیشن را برای بررسی سایت خود انتخاب کنید. بعد از اتمام بررسی سایت به شما اطلاعات دقیقی درباره سرعت بارگذاری، تعداد درخواست‌ها، حجم کلی صفحه و دلایلی کاهش سرعت و پیشنهاداتی برای افزایش سرعت در اختیار شما می‌گذارد.

10 راه برای بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرس

تا اینجا شما دلایل کاهش سرعت سایت و همچنین نحوه بررسی و آنالیز سایت خود را یاد گرفتید، حالا وقت آن رسیده تا با روش‌های بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرس آشنا شوید.

1. قالب‌ها، افزونه‌ها و سیستم وردپرس خود را بروز کنید

شاید سایت شما پیغام جهت بروزرسانی افزونه و قالب وردپرس بسیار دریافت می‌کند، شاید هم وردپرس خود را شما هنوز به نسخه وردپرس 5.3 که تازه منتشر شده بروزرسانی نکردید؟

شما همیشه باید تمامی بروزرسانی‌ها را در سایت خود انجام دهید، چرا که بیشتر این بروزرسانی‌ها امنیتی بوده و به افزایش امنیت وردپرس شما کمک می‌کند. همچنین بسیاری از آنها خطاهای کدنویسی خود را در این بروزرسانی‌ها برطرف کرده‌اند که باعث بهبود سرعت سایت شما می‌شود.

توسعه دهندگان وردپرس همیشه سعی دارند تا نرم‌افزارهای تولید توسط خود را بهبود بخشند پس اگر موردی برای بروزرسانی منتشر می‌کنند حتماً برای سایت شما مفید است. همین حالا به پنل مدیریت وب‌سایت خود مراجعه کنید و تمام افزونه‌ها، قالب‌ها و حتی وردپرس خود را بروزرسانی کنید.

اگر از افزونه غیررایگان استفاده می‌کنید که نسخه اورجینال آنرا تهیه نکردید، حتماً نسخه امن ( بدون ویروس ) آنرا پیدا کنید و روی سایت خود بارگذاری کنید.

نکته : قبل از هربروزرسانی از سایت خود فایل پشتیبان تهیه کنید تا اگر بروزرسانی دچار مشکل شد، بتوانید سریعاً سایت خود را به حالت اول بازگردانید.

2. کش وردپرس خود را برای کاهش درخواست‌ها فعال کنید

یکی از راه‌های هوشمندانه برای افزایش سرعت سایت، فعال کردن سیستم کش وردپرس است. وقتی کاربری برای اولین بار به سایت شما مراجعه می‌کند یک کپی از فایل‌های ثابت سایت شما مثل استایل‌ها، فایل‌های جاوا اسکریپت، تصاویر در مرورگر کاربر ذخیره می‌شود و در مراجعه بعدی این فایل‌ها از مرورگر بارگذاری می‌شوند، به این سیستم کش گفته می‌شود که تاثیر زیادی روی سرعت سایت شما دارد.

فعال کردن کش وردپرس می‌تواند تاثیر زیادی روی ارسال درخواست سمت سرور شما بگذارد و باعث کاهش مصرف منابع سرور هاست وردپرس شما می‌شود، همچنین کاربران سایت شما را با سرعت بسیار بالایی مشاهده می‌کنند.

شاید ایجاد این فرایند در سیستم به جزء وردپرس کار سختی باشد، اما شما می‌توانید به راحتی از افزونه رایگان WP Super Cache استفاده کنید و کش سایت خود را فعال کنید. ( اگر با نحوه نصب افزونه وردپرس آشنا نیستید حتماً آموزش نحوه نصب افزونه در وردپرس را مطالعه کنید.)

کش وردپرس خود را برای کاهش درخواست‌ها فعال کنید

این نکته را فراموش نکنید که با فعال کردن سیستم کش وردپرس کاربران بروزرسانی‌های سایت شما را دیرتر ببینند. ما توصیه می‌کنیم از حرفه‌ای‌ترین افزونه کش وردپرس استفاده کنید، جهت آشنایی و نحوه استفاده از این افزونه مقاله آموزش نحوه نصب و تنظیم افزونه WP Rocket در وردپرس را مطالعه کنید.

3. تصاویر خود را بهینه کنید تا حجم صفحات کاهش پیدا کند

تصاویر بخش جذاب هر وب‌سایت است، اما اگر این تصاویر به صورت بهینه نشده روی وردپرس شما بارگذاری شوند باعث کندی شدید در سایت شما خواهند شد. برای این منظور بهتر است تمام تصاویری که روی سایت خود قرار می‌دهید را بهینه کنید، خوشبختانه ابزار آنلاین رایگان زیادی برای اینکار وجود دارد که شما می‌توانید قبل از اینکه تصویری را روی وب‌سایت خود بارگذاری کنید آنها را بهینه کنید.

ما بهترین آموزش بهینه سازی تصاویر را برای شما آماده کرده‌ایم که به راحتی می‌توانید در مقاله آموزش بهینه سازی تصاویر وردپرس بدون افت کیفیت به رایگان مطالعه کنید.

این آموزش به شما کمک می‌کند تا حجم تصاویر خود را تا 80% کاهش دهید بدون اینکه ذره‌ای تصاویر شما دچار افت کیفیت شوند.

4. فشرده‌سازی و Minify کردن فایل‌ها

شما باید تمام فضاهای خالی بین فایل‌های جاوا اسکریپت JS و استایل را از بین ببرید تا سرعت پردازش این فایل‌ها را افزایش دهید، به مثال زیر توجه کنید، بسیاری برنامه نویسان کدها را به این شکل می‌نویسند :

#red {
  font-size: 1em;
  color: red;
}

در کد بالا می‌بینید که فضاهای خالی زیادی بوجود آمده، شاید به این شکل کدنویسی خوانایی آنرا برای برنامه‌نویسان بیشتر کند. اما این فضاهای اضافه برای پردازش سرور اصلا مفید نیست و باعث کندی زیادی می‌شود. بهتر است کد خود را در نهایت به این شکل در سایت قرار دهید :

#red{font-size:1em;color:red;}

کارایی این کد با نمونه قبلی یکسان است، اما سرعت پردازش آن توسط سرور بیشتر است، چرا که از تعداد کاراکتر کمتری نسبت به کد قبلی استفاده کرده است. شاید به نظر شما تعداد این فضاها چیز ناچیزی بوده اما اگر به تمامی کدهای استفاده شده در سایت خود فکر کنید متوجه خواهید شد که چقدر فضای خالی بین کدهای شما وجود دارد.

اگر خیلی با کد سرکار نداشته‌اید، نگران نباشید. برای فشرده‌سازی و Minify کردن فایل‌های شما هم ابزار آنلاین وجود دارد هم افزونه وردپرس؛ به طور مثال شما می‌توانید از ابزارهای آنلاین CSS Compressor و Minify استفاده کنید و کدهای خود را به سرعت فشرده و جایگزین کنید.

فشرده‌سازی و Minify کردن فایل‌ها

اما ما برای وردپرس همیشه پیشنهاد می‌دهیم تا جای ممکن از افزونه‌ها استفاده کنید، چرا که این افزونه‌ها طراحی شده‌اند تا کار شما را ساده‌تر و دقیق‌تر انجام دهند. برای فشرده سازی و Minify کردن کدهای خود در وردپرس می‌توانید از افزونه رایگان Fast Velocity Minify استفاده کنید. ( اگر با نحوه نصب افزونه وردپرس آشنا نیستید حتماً آموزش نحوه نصب افزونه در وردپرس را مطالعه کنید.)

افزونه وردپرس Fast Velocity Minify

این افزونه به طور خودکار تمام کدهای HTML ، JavaScript و CSS شما را فشرده می کند. این افزونه تنظیمات زیادی برای بهینه‌تر و شخصی سازی عملکرد خود دارد که می‌توانید به راحتی بعد از نصب افزونه از آنها استفاده کنید.

5. انتخاب بهترین هاست وردپرس

یکی از عوامل مهم در بحث بهینه‌سازی و بهبود سرعت سایت، انتخاب هاست مناسب است. شرکت‌های زیادی هستند که در زمینه ارائه خدمات هاستینگ فعالیت می‌کنند، اما شما باید بهترین شرکت هاستینگ را انتخاب کنید. چرا که با انتخاب اشتباه هاست وردپرس باعث از دست دادن ترافیک زیادی خواهید شد. فرض را بر این بگیرید که شما مهمانی گرفته‌اید برای هزار نفر، اما منزل شما فقط قابلیت پذیرش 100 نفر از مهمانان شما را دارد. همین مسئله درباره هاست وردپرس وجود دارد.

اگر هاست وردپرس شما قابلیت میزبانی از تمام بازدیدکنندگان شما را نداشته باشند سایت شما دچار مشکل شده و به بسیاری از کاربران شما سایت را با خطا باز می‌کند یا با بالا رفتن ترافیک ورودی سایت شما دچار کندی خواهد شد.

همچنین اگر سرور هاست شما منابع کافی در اختیار شما قرار ندهد، سایت شما نمی‌تواند پردازش درخواست‌های کاربران را با سرعت انجام دهد. همین مسئله باعث می‌شود سایت شما کند شود و تمام زحمات شما جهت بهینه سازی سایت از دست برود.

6. از شبکه تحویل محتوا ( CDN ) استفاده کنید

فاصله فیزیکی همیشه عامل موثری در سرعت بارگذاری سایت‌ها است، شما برای اینکه بتوانید کاری کنید که کاربران سایت شما را با سرعت بالایی مشاهده کنند باید از شبکه تحویل محتوا ( CDN ) استفاده کنید. این تکنولوژی به شما کمک می‌کند تا محتوای خود را از نزدیک‌ترین سرور به کاربران خود نمایش دهید و این امر باعث افزایش سرعت سایت شما می‌شود.

شبکه تحویل محتوا ( CDN )

شبکه تحویل محتوا یا CDN به شبکه‌ای سرورهای پروکسی در سراسر جهان گفته می‌شود که هر سرور حاوی کپی از وب‌سات شما است که می‌تواند مطالب سایت شما را از نزدیک‌ترین مکان به کاربر نمایش دهد. این کار نه تنها باعث افزایش سرعت سایت شما می‌شود بلکه امنیت سایت شما را نیز افزایش می‌دهد.

ما به شما استفاده از CDN رایگان سایت Cloudflare و ابرآروان را پیشنهاد می‌دهیم که به راحتی با سایت وردپرسی سازگار بوده و می‌توانید از آنها استفاده کنید.

7. از قالب و افزونه‌های با معتبر استفاده کنید

یک باور غلط وجود دارد که می‌گوید شما نباید از افزونه‌های زیادی استفاده کنید! اما این جمله درست نیست، به نظر ما باید از افزونه‌های با کیفیت استفاده کنیم. ما قبلاً در این رابطه در مقاله چه تعداد افزونه وردپرس نصب کنیم ؟ صحبت کردیم.

قالب‌ها و افزونه‌ها باتوجه به نیاز خود درخواست‌هایی را سمت سرور ارسال می‌کنند، اگر این افزونه‌ها و قالب‌ها به درستی طراحی شده باشند سعی می‌کنند کمترین تعداد درخواست را سمت سرور ارسال کنند. بارها گفته شده که ارسال درخواست زیاد سمت سرور باعث کندی آن می‌شود.

بسیاری از این قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس اصولی کد نویسی نشده‌اند و باعث هدر رفت منابع سرور شما می‌شوند. پس سعی کنید همیشه از معتبرترین افزونه‌ها و قالب‌ها استفاده کنید تا منابع سایت شما هدر نرود. سعی کنید نظرات درباره افزونه و قالب را مطالعه کنید، تعداد نصب و امتیاز این موارد بسیار مهم است.

سابقه طراح قالب یا افزونه مورد نظر را بررسی کنید، سعی کنید همیشه این موارد را از مخزن وردپرس دریافت کنید، اگر قالب یا افزونه غیررایگان استفاده می‌کنید، همیشه به یاد داشته باشید نسخه اورجینال آنرا استفاده کنید. چرا که نال شدن این موارد گاهی باعث بروز مشکل در عملکرد سایت می‌شود.

8. حذف قالب‌ها و افزونه‌ها غیرفعال

پیش‌تر یاد گرفتید که چطور افزونه یا قالب معتبر را دریافت کنید، اما همیشه تعدادی قالب و افزونه در وردپرس وجود دارند که شما از آنها استفاده نمی‌کنید، همه این موارد را حذف کنید. شما حتی اگر از آنها استفاده هم نکنید باز فضای هاست وردپرس شما را اشغال کرده‌اند و این اصلا خوب نیست.

بهتر است تمام این افزونه‌ها و قالب‌های اضافه که غیرفعال هستند را حذف کنید تا مشکلی برای سایت شما بوجود نیایید. حتی وجود این موارد گاهی باعث سردرگمی مدیر وب‌سایت می‌شود، پس بهتر است آنها را حذف کنید و اگر بعدها به آنها نیاز پیدا کردید مجدداً آخرین نسخه آنها را دریافت می‌کنید.

حذف کردن این موارد زمان زیادی را از شما نمی‌گیرد، توجه داشته باشید که بسیاری از این افزونه‌ها بعد از حذف تعدادی کد و جدول در دیتابیس شما باقی می‌گذارند که باید آنها را نیز حذف کنید.

9. فایل‌ها و بازبینی‌ها را حذف کنید

فقط افزونه‌ها و قالب‌ها غیرفعال وردپرس نیستند که باعث کندی سایت می‌شوند، بلکه فایل‌های بی‌استفاده شما نیز به مرور زمان باعث کاهش سرعت سایت شما می‌شوند. با افزایش طول عمر سایت شما و تولید محتوا زیاد در سایت فایل‌های اضافه‌ای در سایت شما قرار می‌گیرد که هیچ استفاده‌ای ندارند.

هرچقدر که شما تصاویر خود را بهینه کنید باز هم این تصاویر بدون استفاده باعث مصرف بیش از حد منابع سرور شما می‌شود، شما باید این تصاویر و فایل‌ها را پیدا و حذف کنید. اینکار شاید به صورت دستی کمی زمانبر باشد اما فراموش نکنید شما از وردپرس استفاده می‌کنید.

شما می‌توانید به راحتی با افزونه Media Cleaner این فایل‌ها را شناسایی کنید و سایت خود را از این فایل‌ها رها کنید.

دانلود افزونه Media Cleaner

این افزونه تمامی تصاویر و فایل‌هایی که در هیچ پست یا برگه‌ای استفاده نشده است را پیدا کرده و در سطل زباله قرار می‌دهد. شما باید بررسی کنید که این فایل‌ها را نیاز دارید یا خیر بعد آنها را مرتب کنید و موارد غیرضروری را حذف کنید.

مورد بعدی که باعث کندی سایت شما می‌شود، موارد بازبینی است که در پست‌ها و برگه‌های سایت شما ایجاد می‌شوند. وقتی شما به تولید محتوا مشغول هستید وردپرس شروع به تهیه موارد بازبینی است تا در صورت بروز مشکل از بتوانید از آنها برای برگشت به حالت قبل استفاده کنید. با افزایش تعداد پست‌های سایت شما این موارد نیز افزایش پیدا می‌کنند و باعث کندی در دیتابیس شما می‌شوند.

حذف بازبینی‌های وردپرس

بنابراین شما باید حتماً این موارد را چند وقت یکبار خالی کنید، برای حذف این بازبینی‌ها بهتر است از افزونه WP-Optimize استفاده کنید تا به راحتی بتوانید این بازبینی‌ها را با چند کلیک حذف کنید.

10. بهینه سازی دیتابیس وردپرس

کار نهایی که شما برای افزایش سرعت سایت خود باید انجام دهید، بهینه سازی دیتابیس وردپرس است. اینکار عملکرد دیتابیس شما را افزایش می‌دهد و فضاهای خالی آنرا از بین می‌برد.

شما برای اینکار کافیست از افزونه WP-DBManager استفاده کنید، این افزونه به شما کمک می‌کند تا دیتابیس وردپرس خود را مدیریت کنید، بهینه کنید و همچنین جداول بلااستفاده را حذف کنید.

همچنین می‌توانید برای این کار از افزونه رایگان WP-Optimize استفاده کنید، این افزونه نیز عملکرد مشابه‌ی دارد، همچنین همانطور که پیش‌تر گفته شد ابزار بهتری برای بهینه‌سازی وردپرس شما در اختیارتان می‌گذارد.

دانلود افزونه WP-Optimize

البته شما می‌توانید این کار را به صورت دستی توسط SSH و phpMyAdmin انجام دهید، اما اگر تجربه کافی برای اینکار را ندارید بهتر است از افزونه‌های وردپرس برای این کار استفاده کنید.

به سایت پرسرعت‌تر نیاز دارید ؟

تمام موارد گفته‌شده در بالا به شما کمک می‌کند تا سایت پرسرعت داشته باشید، اما اگر نیاز دارید به صورت کاملاً فنی و تخصصی به سایت خود جانی تازه دهید بهتر است از خدمات بهینه سازی سرعت وردپرس توسط تیم حرفه‌ای وب‌جامه استفاده کنید.

ما بهترین راهکارها را برای سایت شما داریم که می‌توانید با خیال راحت به توسعه سایت خود بپردازید و از بابت سرعت سایت خود اطمینان داشته باشید.

سوالات متداول

سعی کردیم برخی از سوالاتی که امکان دارد برای شما بوجود بیاید را در ادامه بنویسیم :

چرا افزایش سرعت وردپرس اهمیت دارد ؟

اینکه سایت شما پرسرعت باشد امتیاز خوبی نسبت به رقبا است. از آنجایی که گوگل تلاش دارد بهترین تجربه کاربری را ارائه دهد از همین رو به سرعت سایت اهمیت زیادی می‌دهید و شما برای کسب رتبه بهتر و ایجاد تجربه کاربری مناسب نیاز دارید تا سایت پرسرعت داشته باشید.

مهم‌ترین عامل کاهش سرعت در سایت وردپرسی چیست ؟

عوامل زیادی باعث افت سرعت وردپرس می‌شود که در این مقاله به آنها پرداختیم اما شاید یکی از مسائلی که معمولاً وبمستران با آن مشکل دارند هاست وردپرس است. حتماً قبل از تهیه هاست از میزان منابعی که در اختیارتان می‌گذارند مطلع شوید و میانگین TTFB هاست را از هاستینگ مورد نظر بپرسید.

بهترین سرعت برای بارگذاری صفحات چند ثانیه است ؟

عدد دقیقی برای این مورد نمی‌توان داد، اما پیشنهاد گوگل بارگذاری صفحات زیر 3 ثانیه است، اما گاهی رسیدن به این عدد باتوجه به ساختار سایت شما دشوار و غیرممکن است، اما پیشنهاد ما به شما سرعت بارگذاری کمتر از 5 ثانیه است. اما اگر سرعت بارگذاری سایت شما بیشتر از این عدد بود حتماً با بخش پشتیبانی وردپرس وب‌جامه در ارتباط باشید تا مشکل را بررسی کنند.

آیا شما استفاده از تصاویر WebP را پیشنهاد می‌دهید ؟

بله، این تکنولوژی به شما کمک می‌کند تا تصاویر را با سرعت بسیار بالا با حجم پایین در سایت خود بارگذاری کنید. اگر علاقه دارید تا در این رابطه اطلاعات بیشتر کسب کنید مقاله WebP چیست و نحوه تبدیل تصاویر به WebP در وردپرس را مطالعه کنید.

امیدوارم این مقاله توانسته باشد به شما کمک کند تا عملکرد سایت خود را افزایش دهید، اگر سوالی در این رابطه داشتید حتماً در بخش نظرات بیان کنید تا به سرعت به تمام سوالات شما پاسخ داده شود. اگر فکرمی‌کنید راهکاری برای افزایش سرعت سایت وجود دارد که ما بیان نکردیم حتماً آنرا برای ما بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =